3d blu ray speler – Samsung BD-H5900 2017

De Samsung BD-H5900 biedt een sterke mix van strakke vormgeving en handige hardware functies voor gebruikers die op zoek om hun bestaande home theater apparatuur te upgraden. Het ondersteunt diepe kleur en afspelen 24p, die typisch is voor Blu-ray-spelers, en het loopt ook het afspelen van audio standaarden zoals Dolby TrueHD. In onze 3D testen met de film “Gravity”, waren er geen problemen met de afdrukkwaliteit. De 3D Blu-ray-speler ondersteunt geen 4K afspelen, maar dit is een functie zelden aangetroffen op basis HDTV setups.

Overzicht

De H5900 is gebaseerd op dezelfde Opera-gebaseerd besturingssysteem gebruikt op andere Samsung Blu-ray-spelers, die zij op verschillende manieren ten goede komt. Bijvoorbeeld, tijdens onze boot test, waarbij we getimed hoe lang het duurde voor de Blu-ray-speler op te starten op voorraad instellingen, de speler had een fatsoenlijke teken van slechts 5,6 seconden.

Het bezit ook een sterke suite van vooraf ge├»nstalleerde applicaties. Samen met de standaard streaming opties zoals Netflix, kan de speler de app bibliotheek worden aangevuld met downloads van Opera’s application store. Als u al andere Samsung-apparaten, kan de speler uw smartphone of tablet spiegelen op je tv.

De speler heeft een standaard set van aansluitmogelijkheden. Het kan audio via een enkele coax-aansluiting, die de meeste home audio ontvangers hebben standaard. Elders, USB, Ethernet en Wi-Fi-ondersteuning hebben betrekking op de verwachte grondslagen voor thuisgebruikers.

Met een afmeting van 14,2 x 7,7 x 1,6 inch en een gewicht van 1,1 pond, compacte bouw van de speler maakt het gemakkelijk te glijden in een entertainment center. Het ontwerp valt ook in lijn met vergelijkbare 3D Blu-ray-spelers, en de afgeronde rand en reflecterende zwarte buitenkant geven het een gladde uiterlijk.

Samsung bundelt een basis garantie van een jaar met de H5900. Voor advies voor probleemoplossing, kunt u zich wenden tot Samsung telefoon, e-mail en live chat agenten, samen met de steun gebied van de fabrikant op haar website.

Net als de meeste entry-level 3D Blu-ray-spelers, de Samsung BD-H5900 hardware beperkingen houden het op een afstand van de beste 3D Blu-ray-spelers. Deze top-of-the-line spelers vaak sport functies, zoals 2D-conversie en 4K-ondersteuning, die kan worden gebruikt op high-end HDTV’s. Nog steeds, met zijn sterke software-opties, deze Blu-ray speler heeft veel te thuisgebruikers die beginnen met 3D-content bieden.