3d blu ray speler – Sony BDP-S5500 2017

Net als bij andere home-elektronica Sony’s producten, de BDP-S5500 3D Blu-ray speler heeft een sterke mix van design en functies geoptimaliseerd voor home theater gebruikers. Het heeft de gebruikelijke suite van afspeelfuncties, waaronder diep 24p weergave voor visuele fidelity kleur en. Zoals met de meeste series in zijn prijsklasse, is de Sony exclusief 4K conversie ondersteuning, maar dit is een functie die alleen van belang is voor televisies met 4K-compatibele schermen.

Overzicht

Indrukwekkend voor een mainstream-geprijsde 3D Blu-ray speler, de S5500 bevat ook 2D naar 3D conversie. Deze functie simuleert de diepte van het veld effect van 3D-films voor de inhoud geproduceerd in 2D. Hoewel de kwaliteit van de 3D conversie is een aantal stappen achter de inhoud oorspronkelijk geproduceerd in 3D, het is een leuke manier om extra gebruik van uw 3D HDTV te krijgen. Tijdens onze hands-on tests met de 3D-versie van de film “Gravity”, vonden we de speler en de menu’s snel en gemakkelijk om mee te werken.

In termen van software, de Sony heeft weinig verrassingen. Tijdens onze boot test, waarbij we getimed hoe lang het duurde voor de Blu-ray-speler op te starten, het had een marginaal langzame teken van 11,4 seconden. Ter vergelijking, soortgelijke mainstream spelers hadden een gemiddelde opstarttijd van 9,6 seconden. Sony besturingssysteem eenzelfde model als de fabrikant PlayStation console, die de bruikbaarheid van de speler ten goede. Menu’s worden netjes ontworpen en gemakkelijk te navigeren.

Fysiek, deze Sony model valt in lijn met concurrerende Blu-ray-spelers. Met afmetingen van 9,1 x 7,6 x 1,5 inch en het gewicht van 1,8 pond, de speler past mooi in een standaard home theater setup, en het is een van de kleinste eenheden we beoordeeld. Standaard poort opties zoals Wi-Fi-ondersteuning, Ethernet en coaxiale audio-uitgang zijn ingebouwd in de speler en nuttige veelzijdigheid in uw home theater rig. TV SIDEVIEW remote applicatie van Sony, die beschikbaar is op Google en Apple-apparaten is, is het ook een leuk idee dat bijdraagt ​​tot het verminderen woonkamer afstandsbediening rommel.

Voor technische problemen, Sony biedt een standaard één jaar garantie op de BDP-S5500. Het bedrijf biedt ook ondersteuning via verschillende kanalen, waaronder telefoon en live chat agenten.

Voor mainstream gebruikers die meer willen weten 3D-content te consumeren, de Sony BDP-S5500 beschikt over een sterke waarde. Hoewel het niet de volledige suite van de weergave-opties te vinden op premie Blu-ray-spelers hebt, kan de compacte unit passen in een home theater setup met gemak. Ook met zijn geavanceerde 3D-functies en een sterke hardware stichting, de S5500 is een van de beste Blu-ray 3D-spelers op de markt.