3d model services – Turbosquid

Turbosquid heeft een enorme 3D-model bibliotheek met duizenden om uit te kiezen in elke categorie en is een van de beste 3D-model diensten verdienen mijn goedkeuring. Ze verkopen modellen in verschillende formaten, inclusief, maar niet beperkt tot, 3DS MAX, Lightwave, XSI, AI, Autocad, Flash, Direct X, Cinema 4D, Maya and.3DS. U kunt ook texturen, ACAP plug-ins, game gereedschappen en nog veel meer-alles tegen concurrerende prijzen variërend van hun gratis downloads naar $ 1495,00, met de meeste modellen vallen in de $ 50- $ 170 range.

Service / Producten aangeboden

Turbosquid biedt ook aangepaste verpakt lidmaatschappen. U kunt kiezen hoeveel 3D-modellen die u wilt en downloaden als texturen, motion capture, audiobestanden en beelden.

Turbosquid biedt een grote verscheidenheid aan producten dan 3D-modellen en collecties. Download texturen uit hun 2D-collectie om tijd te besparen ontwikkelen van de perfecte textuur kaart. U kunt ACAP plug-ins die strenge testprocedures gepasseerd te zorgen dat ze zullen samenwerken met jullie software te ontdekken. Turbosquid heeft ook Turbo Toyboxes, een reeks unieke modellen zoals voertuigen en wapens, om uw favoriete-gmax compatibele spellen aan te passen.

Deze website dient als een clearinghouse voor kunstenaars om hun eigen kunstwerk te verkopen. U kunt uw werk te verkopen door middel van Turbosquid en ontvangen ongeveer 50% royalty’s op de verkoop. Het uploaden en het aanbieden van uw werk is gratis en Turbosquid verzorgt de marketing, transacties en al het andere. Ze hebben geen geld, tenzij je doet.

U kunt zich abonneren op Turbosquid het model bibliotheek door het opzetten van uw eigen aangepaste abonnement. Deze pakketten kunt u downloaden van een bepaald aantal 3D-modellen, texturen, mazen, mocap bestanden, 2D-bestanden en audio-bestanden voor één prijs binnen een bepaalde periode, meestal een jaar. Geniet van uw eigen zorgeloos 3D online bibliotheek.

Turbosquid zal ook uw gedownloade modellen slaan gratis op hun servers, zodat je niet ten dode opgeschreven als je computer crasht of verliest een disc.

modelkwaliteit

Turbosquid heeft een hoge kwaliteit modellen die zijn opgetuigd en getextureerde voor redelijke prijzen. Meerdere weergaven en versies van de modellen beschikbaar. U kunt ook modellen met een lager niveau van detail te vinden, zodat je ze zelf kunt aanpassen.

Turbosquid heeft een enorme collectie van hoge kwaliteit 3D-modellen. Elke categorie bevat duizenden modellen om u te helpen vinden wat u zoekt. Gebruik de geavanceerde zoekfunctie om te zoeken op trefwoord, formaat, prijs, kunstenaar, user rating, categorie, en nog veel meer. U kunt kopen individuele modellen of creatieve collecties. De meerderheid van de modellen te vinden op TurboSquid.com komen in de volgende formaten, en je kunt elk formaat niet in de lijst te vragen

U kunt bellen of mailen TurboSquid met vragen en verwachten snelle reacties. Chat-ondersteuning is een nieuwe optie. Ze beantwoordde onze e-mail op dezelfde dag dat we naar het. Ze hebben een professionele gebruiker forum, en online FAQ’s bereikbaar vanaf de support pagina.

Turbosquid biedt de beste selectie van 3D-modellen en andere tools zoals texturen en plug-ins. Ze werken met duizenden kunstenaars tot een overvloed aan creatieve mogelijkheden om uw creaties zo efficiënt en fantasierijk mogelijk te genereren.

model Selection

Help / Ondersteuning

Overzicht