actie camcorders – Drift Innovations Ghost-S, 2017

The Drift Ghost-S kunnen zwaarder en groter dan de andere actie-camera’s, maar het is ook de levensduur van de batterij verbeterd en een ingebouwde preview-scherm. Het blinkt ook als het gaat om de beeldkwaliteit en functies, waardoor het een van de beste actie-camera’s beschikbaar. Voor de combinatie van levensduur van de batterij, beeldkwaliteit en functies, de Geest is onze Top Tien Reviews Bronze Award winnaar.

Imaging

The Ghost-S heeft een zeer goede beeldkwaliteit en een stevig aantal opties om u te helpen de schoten die u zoekt te krijgen. Het heeft een hoge maximale framerate tot 240 frames per seconde. Hoewel deze resolutie is alleen beschikbaar bij opnamen in standaard definitie, kunt u deze gebruiken om slow-motion video’s soepel te spelen op slechts 12 procent van zijn oorspronkelijke snelheid.

Het kan ook opnemen op 120 fps in 720p, die is gebonden voor de hoogste HD framerate van de camera’s die we beoordeeld. Dit opnamesnelheid van 120 fps is geschikt voor normale slow-motion behoeften, en omdat het in HD, dit is de instelling die de meeste mensen de voorkeur voor slow-motion te gebruiken.

The Ghost-S heeft een maximale resolutie van 1080p, meestal aangeduid als Full HD. De 1080p instelling produceert scherpe video’s en is de hoogste resolutie voor het merendeel van de camera’s die we beoordeeld. Echter, een paar van de naaste concurrenten bieden een hogere resolutie van 4K, dat is nogal een beetje beter kijken. Terwijl 1080p blijft de standaard schietpartij resolutie voor de meeste actie-camera’s, is het leuk om nog betere opties.

Deze camera produceert 12-megapixel foto’s die een goede kleurbalans te hebben en bieden genoeg ruimte om in te zoomen. We hebben meer dan 700 foto’s tijdens een time-lapse-test en de daaruit voortvloeiende video was fris en levendig.

The Ghost-S is groter en omvangrijker dan de meeste actie cams, maar de omvang ervan maakt het mogelijk om een ​​krachtige batterij waarvan de prestaties is veruit het beste van elke camera die we beoordeeld te huisvesten. De trade-off voor zijn grote omvang is dat je in staat om 1080p-video op te nemen bij 30 fps voor 210 minuten.

Ontwerp

Het heeft de traditionele kogelvorm van een conventionele camcorder, net iets kleiner. Deze vorm zou onhandig uitsteken van een kist of pols te monteren, maar het is ideaal voor een aan de zijkant gemonteerde helmet cam. Vergeleken met andere maatregelen camera, het is zwaar op 6 ounces.

Drift kiest voor een geval met de Ghost-S niet op te nemen, in plaats waardoor het een stevige behuizing en waterdicht maken van de camera tot 9 voeten. Dit is grootste nadeel van de camera. Terwijl dit betekent het heeft een uitstekende geluidskwaliteit ten opzichte van zijn concurrenten ingesloten, het resulteert in een aanzienlijk kwetsbaarder camera. Drift biedt wel een koffer die apart wordt verkocht.

Deze camera heeft vier knoppen op de top kunt u gebruiken om de camera te programmeren. In combinatie met een kleurenscherm, dit maakt de programmering van de Ghost-S relatief eenvoudig in vergelijking met andere actie-camera’s. Op het display kunt u ook de opname je neemt, dat is een groot voordeel als je niet ervaren met een groothoeklens te kaderen.

The Ghost-S beschikt over Wi-Fi, en het is controleerbaar door de Drift app beschikbaar voor Apple en Android-apparaten. De app kunt u de camera nog makkelijker dan de on-board controles doen programmeren. Ook kunt u een voorbeeld van uw opname op het scherm van uw smartphone, die is helderder en vaak gemakkelijker te zien dan het scherm op de Ghost-S.

Er is ook een Wi-Fi-afstandsbediening die gemakkelijk kan hechten aan uw pols of een stuur. De afstandsbediening kunt u stoppen en de opname te starten zonder dat de camera controles te raken. The Ghost-S neemt ook time-lapse foto’s, die je samen kunt steek om een ​​time-lapse video te maken.

Drift heeft geen telefonische ondersteuning lijn, dus als je een vraag hebt over producten van het bedrijf, moet u een e-mail te sturen. Er is een uitstekende support sectie op haar website, compleet met een FAQ sectie en een probleemoplosser. De e-mail ondersteuning teams gereageerd op onze vragen binnen één werkdag, en de vertegenwoordigers waren vriendelijk en deskundig.

Kenmerken

The Ghost-S is een van de beste HD actie cams op de markt, vooral als u op zoek bent naar een pure helmet cam. De traditionele camcorder vorm kan onhandig zijn, maar met de meeste mounts, zal de vorm niet aan de orde zijn. De combinatie van de levensduur van de batterij en beeldkwaliteit maakt de Drift Ghost-S een uitstekende aanwezigheid op de actie cam markt.

Help en ondersteuning

Overzicht