actie camcorders – SJCAM SJ4000, 2017

Resolutie en framerate zijn meestal de twee grootste factoren die leiden tot een actie camera om zich te onderscheiden van de rest. Het aanbieden van een hogere resolutie of snellere framerates verbetert de kwaliteit van uw beeldmateriaal en geeft je meer vrijheid creatief met uw foto’s te zijn. De SJCAM SJ4000, maar onderscheidt zich van de rest om een ​​andere reden: prijs. Hoewel de beeldkwaliteit en schieten opties zijn alleen gemiddelde, de kostprijs is veel lager dan de concurrenten die we beoordeeld. Om deze reden, het is een optie overwegen waard.

Overzicht

Zoals het geval is met de meeste actie camcorders, de maximale schietpartij resolutie voor de SJ4000 is 1080p. Terwijl 2.7k en 4k worden steeds meer gemeengoed, 1080p blijft de standaard voor high-definition video van de consument en meer dan voldoende voor de meeste gebruikers. Bovendien, camera’s die 2.7 en 4K bieden meestal kosten $ 300 tot $ 400 meer dan de SJCAM.

Als het gaat om framerates, het aanbod is weer niets meer dan de standaard voor actie-camera’s. Het zal het invangen van 30 frames per seconde in 1080p en 60 frames per seconde in 720p. Dertig frames per seconde is de standaard framerate naar beeldmateriaal op normale snelheid; een verdubbeling van het op 60 toestaat beperkte slow motion opnamen. De beste actie-camera’s kunt tot en met 120 fps voor nog langzamer en soepeler slow motion video.

De SJCAM heeft de kortste levensduur van de batterij van een actie cam dat we beoordeeld, het aanbieden van slechts 70 minuten per lading. Dat is 50 minuten onder het gemiddelde en 20 minuten korter dan een typisch GoPro. Op de kop, echter SJCAM biedt vervangende batterijen en externe opladers op minder dan de helft van de prijs van de meeste concurrerende modellen.

U kunt deze actie cam te gebruiken met of zonder zijn waterdichte behuizing. Binnen de meegeleverde waterdichte behuizing, kan het gebruikt worden tot een diepte van 98 voet. Hoewel dit niet precies nieuwe records, het is beter dan de meeste en ver overtreft onze categorie gemiddelde van ongeveer 73 voet.

Aangezien dit de minst dure item in onze line-up, waren we niet echt verrast te ontdekken dat de steun beperkt was. Hoewel er een support site dat ideeën het oplossen van problemen biedt voor veel voorkomende problemen, anders dan het invullen van een bericht op de website van het bedrijf, is er geen manier om direct contact op te nemen SJCAM met vragen of problemen. Gelukkig kregen we reacties hier ingediend binnen een paar dagen vragen.

De SJ4000 is een simpele handeling camera die is ontworpen goedkope boven alles te zijn. Ondanks de lage kosten, vonden we dat het biedt constant goede prestaties. Het heeft geen flitsende of revolutionaire functies en modi, maar in plaats daarvan biedt wat de overgrote meerderheid van de consumenten het overgrote deel van de tijd zal gebruiken. Als u de best uitziende beelden met de hoogste resoluties en snelste framerates nodig, deze camera is niet voor jou. Echter, als u op zoek bent om gewoon te documenteren een gebeurtenis of gebruik uw camera als een streepje-cam, er is echt geen reden om de dop van het extra geld voor de bedrijfstak van de top features.