airplay speakers – Logitech UE Air Speaker 2017

De Logitech UE AirPlay Sprekers zijn een enkele soundbar eenheid die een strak design in combinatie met een vol en rijk geluid biedt. Zelfs bij hoge volumes, moet je helder, onvervormd geluid dat een gemiddelde kamer zal vullen horen. De AirPlay-luidsprekers zijn AirPlay is ingeschakeld, wat betekent dat u de luidsprekers te bedienen vanaf overal binnen bereik één Wi-Fi-netwerk met behulp van een Apple of iOS-apparaat. Logitech heeft geen lijst van de AirPlay-speakers ‘woofer en tweeter details, zodat de exacte details van onderdelen van de spreker zijn onbekend.

Overzicht

Wanneer u de AirPlay-verbinding te gebruiken, zult u zet u gewoon op uw AirPlay-luidsprekers en sluit de soundbar op uw Wi-Fi-netwerk. U zult uw apparaat aangesloten op de luidsprekers met een eenvoudige USB-kabel om de verbinding tot stand. Na de AirPlay-speaker het lokale netwerk heeft gevonden, wordt het weergegeven als een van de apparaten in het netwerk.

Je zult in staat zijn om een ​​app te downloaden naar je iPhone, iPod, iPad of een ander iOS-apparaat dat specifiek is voor de Logitech draadloze luidspreker. Met behulp van deze app, kunt u verbinding met het AirPlay-luidsprekers en de controle van al uw geluid. Het bereik zo uitgebreid als je Wi-Fi-netwerk, en u kunt vertrouwen ongecomprimeerde digitale geluidskwaliteit. Niet alleen is het handig en goed ontworpen, maar de geluidskwaliteit van de UE AirPlay Speakers ‘is fenomenaal.

Het gemak van AirPlay is de meest aantrekkelijke optie. Maar de geluidskwaliteit is ook fenomenaal. In tegenstelling tot sommige andere vormen van draadloze technologie, zult u geen zorgen te maken over het verblijf in het zicht van de luidsprekers. Wander van uw huis of appartement, schoonmaken of het hosten van een house party, en je kunt de muziek met uw draagbare apparaat te bedienen.

Normaal gesproken is de beste AirPlay-speakers hebben zeer gedetailleerde informatie over de onderdelen in het toestel. Echter, de Logitech draadloze AirPlay luidsprekersysteem vermeldt alleen dat het bevat twee tweeters en woofers, kiezen voor de specifieke details van de onderdelen verborgen te houden. Dit is bijzonder verrassend omdat de geluidskwaliteit is erg goed en er is niets te verbergen.

De Logitech UE AirPlay-luidsprekers hebben een prachtig design en een volledige, aantrekkelijke geluid. De AirPlay compatibiliteit maakt gebruik van de draadloze luidsprekers in een handomdraai. Wij willen alleen dat we een beetje meer informatie over de woofers en tweeters zodat we zouden weten precies wat we luisteren naar had kunnen zien.