Android-telefoon – LG G2, 2017

Na de bouw van een verscheidenheid van de gemiddelde apparatuur en de productie van Google’s eigen Nexus lijn, heeft LG opgevoerd haar spel met een nieuw vlaggenschip smartphone: de LG G2. Het heeft een paar problemen – fans van uitbreidbare opslag, bijvoorbeeld, zal enigszins teleurgesteld zijn – maar met zijn prachtige scherm, de processor en de batterij, deze staat bovenaan onze Android-telefoon line-up en verdient our top tien Silver Award.

Ontwerp

De LG G2 heeft twee zichtbare dominante kenmerken: het scherm en de knop plaatsing. 5,2 inch in, het display van de G2 is de grootste u op een telefoon vindt, zonder te vervallen in phablet grondgebied. Met een resolutie van 1080p, krijg je hetzelfde aantal pixels te spelen met die andere top-end telefoons bieden, maar ze zijn verspreid over een iets groter gebied. Dit geeft de G2 een comfortabel open en luchtig gevoel, zonder in te boeten helderheid en scherpte. Immers, pixel dichtheden over ongeveer 300ppi zijn helder en glad; bij 423ppi, het scherm van de LG G2 is messcherp. En dankzij de IPS-technologie, is het heldere en levendige in direct zonlicht en zowat elke kijkhoek.

Om de telefoon enigszins pocketable houden, LG gaf de G2 een dunne bezel en verplaatst de knoppen die meestal de randen van een smartphone versieren. Het apparaat uit-knop en volume rocker kan zowel worden gevonden gecentreerd op de achterkant, waar u ze met beide handen kan bereiken zonder dat u uw vingers strekken helemaal over naar de andere kant of de bovenkant van de telefoon. De plaatsing kan wel even wennen om – die je nodig hebt om jezelf te trainen om je telefoon iets anders te houden, rust je wijsvinger op de rug – maar zodra je comfortabel te krijgen, zult u niet wilt zijkant gemonteerde knoppen op een groot- screen telefoon opnieuw.

Afhankelijk van wat carrier u de LG G2 kopen, zie je verschillende kwaliteit knoppen op de achterkant van de telefoon. De meeste luchtvaartmaatschappijen bieden het standaard model met zijn verchroomde beschilderde rocker en uitknop. Met dank aan hoe deze knoppen zijn hoekige, kunt u de telefoon neer te zetten zonder dat het per ongeluk aan of uit te draaien. De Verizon-model, aan de andere kant, maakt gebruik van een goedkopere set van plastic knoppen die simpeler om je vinger te voelen en zijn gemakkelijker te drukken per ongeluk.

KnockOn: Terwijl je wennen aan de achterzijde gemonteerde knoppen, kunt u gebruik maken van één van onze favoriete G2 functies maken. Een simpel idee, KnockOn kunt u uw telefoon aanzet door dubbel te tikken op het scherm. Pak je telefoon, tik je vinger en beginnen met navigeren – de uit-knop is verouderd. U kunt nog steeds gebruiken als je wilt, maar als je eenmaal leren om KnockOn gebruiken, moet u beginnen met het op andere telefoons en staren in verwarring als ze weigeren aan de macht.

KnockOn is een software functie die wordt geleverd met de LG G2 gebruikersinterface. Net als veel andere Android-telefoons, de G2 heeft een aangepaste UI overlay bovenop de voorraad Android-besturingssysteem. Helaas, het is hier dat LG toont zijn gebrek aan ervaring in het vervaardigen van vlaggenschip smartphones. De interface is voorzien van prachtige beelden en ultra-vloeiende animatie, maar kan niet echt concurreren met de polish van Samsung’s TouchWiz of de netheid van de voorraad Android. Je zou verwachten dat een menu te worden op één locatie in de G2, maar om het te vinden in een andere. Terwijl alle functionaliteit van de klassieke Android is hier, moet u mogelijk om te zoeken op opties die, op een andere telefoon, zou gemakkelijk toegankelijk zijn.

camera’s

de camera van de G2 is tot de rand gevuld met functies andere Android-telefoons hebben een harde tijd kloppend. De front-facing lens vangt 1080p video en kan 2,1 megapixel foto’s, de grootste van elke Android-toestel vindt u nemen. De primaire camera, ondertussen, is 13 megapixels groot. Het heeft slechts een ƒ / 2.4 diafragma – vrij klein voor de moderne Android smartphones – maar het heeft een zeldzame en begeerde extra: optische beeldstabilisatie.

Optische beeldstabilisatie, of OIS, fysiek stabiliseert en lijnt de lens van de camera om zijn sensor als u een foto re nemen. Dit verwijdert effectief de vervaging van trillende handen en of wobble die kan komen met het indrukken van de sluiterknop op uw telefoon. De meeste smartphone-camera’s te stabiliseren foto’s digitaal, maar de kwaliteit en scherpte van OIS is veruit superieur. In combinatie met software functies zoals panorama, burst-modus en zelfs slow-motion video, en de camera van de LG G2 aandacht vraagt.

Een van de sterkste eigenschappen van het apparaat, de batterij van de G2 is krachtig en langdurig, gemakkelijk verduistert alle andere Android-smartphone in termen van algemene levensvatbaarheid. Waar de meeste telefoons zweven tussen 12 en 18 uur gesprekstijd, de G2 biedt een solide 25. Waar andere apparaten bereiken voor 10 uur continu video afspelen, de G2 handgrepen 12 met gemak. Maar de echte overwinning is in de telefoon surfen op het web tijd, die 11,5 uren hits. Surfen op het web is de meest energie-intensieve wat je kunt doen op een telefoon met een groot scherm. Websites hebben overwegend witte achtergronden, en rijden puur witte pixels op een scherm kost veel energie. Andere grote-screen telefoons hit 5 of 6 uur; de G2 verdubbelt dat nummer.

Natuurlijk, zou je nooit praten met iemand aan de telefoon voor 25 uur aan een stuk, noch zou je continu surfen op het web van zonsopgang tot zonsondergang. Praktisch gesproken, de LG G2 kan duren twee tot drie dagen op een enkele lading. Zelfs de meest mobiele-honger van de gebruikers zal de batterij niet afbreken voordat beddengoed voor de nacht. Als u uw telefoon aansluit voor het slapen gaan, zul je nooit meer over de batterij gedurende de dag denken. Mocht u de Verizon-versie van de telefoon te kopen, dan heb je zelfs in staat zijn om te profiteren van draadloos opladen te nemen – maar vergeet niet dat deze versie heeft ook het lagere kwaliteit knoppen op de achterklep.

Bij het vergelijken van telefoons door hun specificaties alleen, de LG G2 ziet er geweldig uit, maar het is niet de beste. De 2,26-GHz quad-core processor is iets langzamer dan Samsung’s 2,5 GHz vlaggenschip. Ook wanneer we hun benchmark resultaten ten opzichte van de G2 kwam net achter onze top pick.

Niettemin, onze eigen ervaring met de telefoon liet ons zonder klacht. Zijn grafisch intense UI liep boterachtige glad, gemakkelijk matching betrouwbare animatie Apple’s kwaliteit. De games die we liepen nooit hikte of stotterde, en het afspelen van HD-video op die 1080p-scherm geeft u alle visuele kwaliteit van uw home theater, recht in de palm van je hand.

Batterijduur

Als het gaat om hardware, kunnen we alleen maar klagen over de G2 voor zijn gebrek aan microSD-kaartslot. Onder Android-telefoons, gaat zonder uitbreidbare opslag is bijna ondenkbaar. Je hebt toegang tot 32 GB aan schijfruimte in uw G2, maar als je de neiging om veel foto’s en video’s te nemen of willen voeren rond een grote muziekcollectie, zul je merken dat je tegen het lijf loopt die plafond.

Hoewel het uitbreidbare opslag kan missen, de LG G2 biedt een keur aan andere hardware functies om indruk te maken en te entertainen. Sommige zijn heel gewoon: Elke Android-telefoon die we beoordeeld, bijvoorbeeld, biedt 4G LTE-connectiviteit en Bluetooth-ondersteuning. De meeste van hen hebben Near Field Communication chips, en de G2 is geen uitzondering; zult u in staat om apps te gebruiken, zoals Isis bij deelnemende winkels te betalen voor uw aankopen.

interne Specs

Andere technologieën zijn meer gespecialiseerd. infraroodblaster de G2, bijvoorbeeld, laat het fungeren als een afstandsbediening voor uw TV, DVR en andere huishoudelijke apparaten. De geïntegreerde FM-tuner kunt u luisteren naar lokale radiostations net zo gemakkelijk als je luistert naar je eigen muziek collectie.

De kracht van de Android-telefoons is in hun macht, hun grootte, hun levensduur en hun rijke feature set. De LG G2 overtuigt op alle fronten. Het beoordelen van software is een beetje lastiger, aangezien verschillende gebruikers zullen willen verschillende dingen – als je een fan van TouchWiz bent, bijvoorbeeld, zul je waarschijnlijk een Samsung telefoon kopen over een andere fabrikant. LG’s gebruikersinterface is verre van perfect, maar het krijgt u toegang tot enkele van de beste hardware op de markt, waaronder een briljante batterij en een winnende camera. Het ontbreken van een uitbreidbare opslag kan een deal-breaker voor u, maar als het niet, de G2 is een van de meest krachtige Android-smartphones rond.

Kenmerken

Overzicht