Ant Farm winkels – Uncle Milton Giant Ant Farm 2017

Als het gaat om het maken van educatief speelgoed, Uncle Milton is een veteraan bekend staat om het spel en educatieve waarde van haar producten, waaronder de populaire mier boerderijen. Het bedrijf Giant Ant Farm is een voorbeeld van de firma op zijn best. Deze mier leefgebied biedt een groot weergavegebied zodat kinderen de mieren moeilijk kan waarnemen op het werk, het verdelen van taken, bewegen, het maken van tunnels en het behoud van hun omgeving. De Uncle Milton Giant Ant Farm is een klassiek met zand gevulde behuizing die, in tegenstelling tot de gel-type habitats, vraagt ​​kinderen om te zorgen voor de mieren te nemen door hen te voeden en hen water. Het komt met een feit gevulde handleiding zodat de kinderen meer over mieren en hun gewoonten kunnen leren, en biedt het bedrijf ook extra informatie op haar website voor jongeren die meer willen leren. Je krijgt niet alle mier boerderij tools op de markt met deze kit, maar er zijn extra items die je kunt kopen als u kiest.

Misschien wel de meest verhelderende educatief materiaal voor deze mier habitat is in de handleiding die je krijgt met de kit. website van het bedrijf biedt ook een veelgestelde vragen sectie die is vol van ant facts.You krijgen instructies voor uw kit en een mier tunnel tool die je nodig hebt om die eerste tunnels te maken. Dit is handig om te helpen de mieren slag te gaan op tunnel graven als ze in eerste instantie in de mier leefgebied worden geplaatst. Daarnaast krijg je een druppelaar water om het zand te bevochtigen. U kunt deze Ant Farm hergebruiken door het verkrijgen van refill zand en extra mieren uit het bedrijf zodra uw oorspronkelijke kolonie sterft af, wat het wil. Dit milieuvriendelijke apparaat kan worden gereinigd en opnieuw worden gebruikt, hetzij met mieren van deze fabrikant of van andere bronnen – met inbegrip van het buitenleven als u wilt uw eigen te vangen.

Een nadeel is dat je niet zulke dingen als een vergrootglas, specimen grafiek of weer te geven lade met de kit, die allemaal zou toevoegen aan de educatieve waarde. Uncle Milton’s Toys biedt een aantal extra accessoires die zijn heel nuttig, maar je moet extra betalen om ze te krijgen. Deze zouden zulke dingen als een vergrootglas, mier water dienblad, anatomie poster, voedingsschema en meer. Echter, deze worden niet verkocht als afzonderlijke items. Ze komen in pakketten die een flacon van levende mieren omvatten, dus vermoedelijk zouden de meeste consumenten deze dingen alleen kopen als ze nodig hebben om de kolonie te bevolken. Dat is jammer, omdat veel jonge first-time ant boeren geen twijfel zou worden geboeid met de extra instrumenten en het zou meer educatieve waarde en speelwaarde toe te voegen aan de habitat.

Uncle Milton’s Toys is een van de weinige bedrijven die mieren direct in plaats van simpelweg het koppelen van klanten met derden online winkels verkopen. De kosten van de oogstmachine mieren is inbegrepen in de aankoopprijs van het Uncle Milton Giant Ant Farm en krijg je een mail-in-certificaat aan je mieren claimen. Er zullen momenten zijn waarop mieren niet kunnen worden verzonden als gevolg van slecht weer, en zelfs wanneer de temperaturen zijn ideaal, de website van het bedrijf zei dat je altijd zal moeten wachten een beetje voordat je je mieren. De vertraging bij het verkrijgen van mieren geldt voor veel ant farm bedrijven. Als je mieren allemaal dood aankomt, kun je gratis vervanging mieren. U kunt ook mieren uit de natuur vast te leggen en te gebruiken die in uw kolonie. Echter, de website van Uncle Milton’s waarschuwt u niet mierensoorten of kolonies te mengen, omdat ze gewoon niet met elkaar opschieten. Als om wat voor reden je mieren uit een andere online winkel wilt, kunt u hen zeker elders te kopen. Maar dat heeft weinig zin, omdat je mieren met uw aankoop prijs van Uncle Milton’s Toys kan krijgen.

Spreken van mieren, wanneer je mieren sterven – en uiteindelijk alle mieren in de kolonie zal verlopen – u kunt flesjes van vervangende mieren te kopen van de website van Uncle Milton’s. U kunt ook refill zand, wat betekent dat je kunt hergebruiken en te herbevolken uw Ant Farm zo vaak als je wilt kopen. Als u uw eigen mieren in de natuur te vinden, kan je geluk en ontvang een koningin mier en een aantal mannen, wat zou betekenen dat de mieren zou dan te reproduceren, zodat kinderen konden de hele levenscyclus te zien. Het Amerikaanse federale wet verbiedt de scheepvaart koningin mieren in staat lijnen, omdat dat het ecosysteem in een ander deel van het land zou kunnen verstoren. Daarnaast, mannelijke mieren bestaan ​​gewoon om te paren en dan sterven ze af. Als je ze vast te leggen in het wild, om zo te zeggen, zouden ze van nature voor in uw regio en eieren die uiteindelijk zal produceren meer live mieren kon leggen. De mieren die je koopt voor een mier boerderij, zijn meestal alle vrouwelijke harvester mieren, die steriele werknemer mieren zijn.

Deze mier boerderij is 10 duim hoog, 15 inch breed en 2,5 inch diep. Weegt 2 pond.

Uncle Milton’s Toys biedt een aantal nuttige informatie op haar website, met inbegrip van een veelgestelde vragen sectie. Je krijgt ook e-mail en telefonische ondersteuning.

Dit product biedt veel speelwaarde en educatieve waarde voor jongeren en kan in de klas en thuis goed gebruikt worden. Dit is een van de beste mier boerderijen aangeboden door Uncle Milton’s Toys en u en uw kind zal ongetwijfeld genieten van uren plezier als je het samen te stellen en observeer de mieren.