anti-malware software – F-Secure Anti-Virus 2017

Op het gebied van detectie van malware, F-Secure is een top performer die cloud-gebaseerde beveiliging in evenwicht gehouden met heuristische en gedragsanalyse om volledige bescherming te bieden combineert. F-Secure’s merkbelofte is “het Irreplaceable beveiligen.” Het doel van het bedrijf is om al uw digitale activa, met inbegrip van digitale muziekcollecties, bestanden op draagbare schijven, wachtwoorden, bankgegevens, digitale foto’s en persoonlijke identiteit te beschermen. Het kan uw pc en persoonlijke gegevens te beschermen tegen alle hoeken en gemakkelijk verdient onze Top Tien beoordelingen Bronze Award. Het blokkeert malware die via inkomende e-mails, USB-sticks, instant chat-berichten en advertenties.

malware Detection

F-Secure is een van de beste als het gaat om het opsporen van malware. In feite, in een gecombineerde gemiddelde van de recente tests, scoorde hoger dan de meeste van zijn concurrentie. In het juli / augustus 2013 bescherming test, F-Secure verdiende 6 van 6 van AV-Test. In het januari / februari 2013 testserie scoorde ook een perfecte 6 van 6. AV-Comparatives gaf de software een 99,7 procent in bescherming in de september 2013 testreeks, en het heeft alle van de VB100 testen doorstaan.

Malware verwijdering een veel moeilijker proces dan alleen malware detecteren voordat een systeem is besmet. In feite is slechts één van F-Secure de concurrenten van een perfecte score in het gebied verdiend. Echter, F-Secure heeft presteren heel goed -beter dan de meerderheid van zijn uitdagers. Met uitzondering van één test consequent verdiend 5 of 6 in de afgelopen vier AV-tests, waaruit blijkt dat de software betrouwbare malware verwijdering kan bieden.

Met behulp van deze antimalware software, kunt u scans, aangepaste scans, lopen vulnerability scans en initiëren van quick scans op commando. Het heeft ook een unieke eigenschap die weinig andere security oplossingen omvatten, dat is de mogelijkheid om eerder geïnstalleerde anti-malware software volledig te verwijderen als het installeert. Dus zelfs als je een paar andere security producten in het verleden hebben getest, hun restanten zal niet interfereren met F-Secure. Voor aangepaste beveiliging, kunt u maakt toestaan ​​/ blokkeren lijsten te beheren items in quarantaine en aanpassen updates. Hoewel deze beveiligingssoftware niet een aanzienlijke hoeveelheid systeembronnen, terwijl het malware-scans wordt gebruikt. Het maakt ook niet voorzien van een virtuele browser voor het bezoeken van verdachte sites veilig.

F-Secure biedt praktische ondersteuning via e-mail, chat en telefoon. Het bedrijf biedt 24-uurs telefonische ondersteuning voor de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Azië / Pacific en Australië. Andere landen hebben toegang tot ondersteuning tijdens normale kantooruren. Voor indirecte steun, kunt u de software ingesloten Help-bestanden, bezoek de gebruiker van het bedrijf forums of zoek zijn artikelen online.

Deze antimalware software blijft andere beveiligingsoplossingen te overtreffen. Het is ongecompliceerd en perfect gestroomlijnd om het beheer van uw internet security zo eenvoudig mogelijk. U kunt vertrouwen F-Secure om uw pc te beschermen tegen bekende malware en opkomende bedreigingen als ze zich ontwikkelen.

malware Removal

Kenmerken

Help en ondersteuning

Overzicht