anti-virus software – ESET NOD32 Antivirus 2017

ESET NOD32 Antivirus werkt om u te beschermen tegen malware, zoals virussen, wormen, Trojaanse paarden, spyware en rootkits. Naast het beschermen tegen malware, ESET beschermt u terwijl u online bent. Het bedrijf biedt een goede klantenservice via live chat en telefoon, maar niet in het weekend.

Overzicht

Geïntegreerde e-mailbeveiliging scant op virussen en andere malware. De software beschermt u ook vanuit externe media, zoals USB-drives, door het scannen van bestanden direct nadat u de stekker in een apparaat. ESET kunnen beschermen tegen zero-day virussen die niet in haar dreigement databank, en het scant bestanden in real-time als ze open om ervoor te zorgen kwaadaardige bestanden bevatten geen problemen veroorzaken, dus er is geen noodzaak om te wachten voor het openen van een bestand.

ESET NOD32 Antivirus scoorde 100 procent in de AV-Test van usability tests voor Windows 7. Echter, ESET vertraagde werking zijn gastheer computer meer dan de meeste andere producten in de prestaties tests uitgevoerd door AV-Test. In tests bescherming, ESET scoorde iets onder het gemiddelde van de industrie tegen wijdverspreide en opkomende malware. In aanvulling op de AV-Test-certificering, dit antivirus software doorgegeven monsterrol in Virus Bulletin 100 en tests West Coast Labs ‘.

De standaardinstelling van de software setup het beste werkt voor beginners, maar de geavanceerde modus voegt functionaliteit toe voor power users. U kunt gemakkelijk taken uit te voeren zoals het plannen, verslag houtkap en het aanpassen van de instellingen. In het algemeen ESET werkt op de achtergrond en niet uw input nodig. Als alternatief zijn er sneltoetsen om u te helpen de software te navigeren als het uw tussenkomst vereist.

In het geval dat malware dringt door de barrières en stort een systeem, kan ESET NOD32 Antivirus bootable rescue disks te creëren in geval van nood om uw computer te herstellen voor de gezondheid. ESET heeft ook een gamer modus om de impact ervan te minimaliseren als je games te spelen. De software biedt geen password manager, die gemeenschappelijk is een van de beste antivirus software in onze review.

Voor technische ondersteuning kunt u contact opnemen met ESET via e-mail, telefoon en live chat. Terwijl de optie e-mail ondersteuning is altijd beschikbaar, telefoon en live chat zijn alleen beschikbaar op weekdagen. Voor self-service support, kunt u oplossingen, video’s en een encyclopedie van bedreigingen op de website van ESET’s te vinden.

ESET NOD32 Antivirus levert uitgebreide antivirus bescherming. Het beschermt tegen malware door het onderzoeken van bestanden die bedreigend lijken, zelfs als ze niet in een lijst van bekende bedreigingen. De software beschermt u ook van e-mailbedreigingen en externe media. Dit is een haalbare optie is om uw computer te beschermen als u uw volgende antivirus software oplossing te zoeken.