antwoordapparaten – Amplicom AB900 2017

De Amplicom AB900 is een standalone antwoordapparaat bedoeld voor gebruik in persoonlijke kantoren of woningen die behoefte hebben aan een enkel bericht inbox. Het biedt u de mogelijkheid om de weergave snelheid te controleren en kan opmerkelijke audio-niveaus te bereiken, zodat u niet altijd spannen om de details van een boodschap te horen. Als audio niveaus zijn uw bezorgdheid, zal dit apparaat een opmerkelijk niveau van het volume te bieden zonder in te boeten duidelijkheid.

Als een antwoordapparaat, dit apparaat biedt een solide niveau van de prestaties. Het wordt geleverd met 24 minuten van digitale opname, in combinatie met flash-geheugen om uw berichten te zorgen, worden niet uitgeroeid in het geval van een stroomstoring. U kunt bepalen twee draaiknoppen voor de frequentie toonregeling en afspeelsnelheid, wat betekent dat u de kwaliteit van de audio te verbeteren en te versnellen of te vertragen het afspelen van berichten als dat nodig is.

Daarnaast is het digitaal antwoordapparaat wordt geleverd met alle andere controles die u zou verwachten, zoals afspelen, pauzeren, bericht te verwijderen, alle berichten te verwijderen, overslaan en herhalen. Bovenaan de inrichting een twee-cijferige display dat het totale aantal berichten op toestel aangeeft. Wanneer een nieuw bericht wordt ontvangen, deze indicator knippert om u te waarschuwen. Het apparaat heeft ook een 3,5 mm audio-aansluiting voor een headset als u moeite met het begrijpen van de luidspreker hebben of wilt u meer stil te berichten te beluisteren.

Audio is een veel voorkomend probleem waarmee veel telefoon antwoordapparaten. De luidspreker heeft vaak last van sub-par hardware die elke playback verandert in een statisch puinhoop waar het bericht verloren in al het lawaai. Het volume op deze telefoon antwoordapparaat kan een maximaal volume van 40 decibel te bereiken, dus het is niet iets wat je strijd om te horen. Bovendien gebruikt kwaliteit luidsprekers, zodat de helderheid van het bericht niet lijden als het volume van het apparaat stijgt.

De Amplicom AB900 is een eenvoudige en betrouwbare draadloze telefoon dat zal werken met een draadloze telefoon. Het komt met een redelijke digitale opname capaciteit, gecombineerd met tal van controles voor het beheren van uw berichten en hun afspelen. In combinatie met de afspeelkwaliteit en hoge geluidsniveaus, dit is een apparaat dat goed in elke persoonlijke kantoor of thuis zal presteren zonder noemenswaardig raken van je bankrekening.