app maker software – Appy Pie 2017

Het bouwen van een app wordt gedaan in een verscheidenheid van verschillende manieren met verschillende moeilijkheidsgraden. Appy Pie streeft ernaar om het proces van de app gebouw zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Deze app design service biedt vier plannen in aanvulling op een reseller account. Voor beperkte mogelijkheden, is een gratis plan aangeboden. De andere plannen te verhogen in functies, net zoals ze de kosten te doen. Alleen met de hoogste pakket, Platinum, bent u in staat om de app alle van de respectievelijke winkels van Apple, Android, Windows, Blackberry en Amazon in te dienen. Met een lagere-tiered plannen, kunt u indienen bij Apple en Android-winkels.

Overzicht

Terwijl de lage prijs van de meest basisplan verleidelijk kan zijn, kunt u een app met dat compatibel is met Apple-apparaten is niet te creëren. In onze tests, evalueerden we de Gold plan, welke advertenties verwijdert en kunt u een app verenigbaar is met de App Store te maken, Google Play en HTML5-formaat.

Deze dienst is de enige mobiele app bouwer uit onze top drie die een 100% gebruiksgemak score ontvangen. Het biedt een schat van de industrie mogelijkheden om uw nieuwe app te helpen. Als u nieuwe pagina’s, zoals een Twitter-feed, een website link en een formulier bouwer toe te voegen, zie je meteen het project verandering in real time. Het voorbeeld is een van de beste die we onder de wedstrijd hebt gezien. Het toont een lijst van de applicatie markten en stelt u in staat om te zien hoe precies de app ziet er op beide telefoons en tablets voor de respectievelijke app stores.

Een van de weinige dingen die terug van een hogere ranking te houden Appy Pie is de extra stap in de distributie. Waar de meeste van de bijbehorende app makers uw app zal voorleggen nadat deze is gepubliceerd, met deze service, moet u een e-mail uit te nodigen voor een Appy Pie rep en voeg de rep als beheerder op de rekening. Op dat moment zal de vertegenwoordiger van de app in te dienen. Ook op het gebied van de distributie, kan het moeilijk zijn om het woord eruit te komen als Appy Pie geen first-party e-mail marketing opties.

Het unieke van deze app is de mogelijkheid om games te bouwen zonder ooit te hoeven invoeren code. Appy Pie biedt een handvol spel templates. Deze variëren van het geheugen games tot actie platformers. Het spel bouwer stelt u in staat om de personages te gebruiken of voeg uw eigen geüploade afbeeldingen. U kunt ook de naam van de game en maak elementaire achtergronden of upload ze. Hoewel de games zijn zeer complex, met behulp van één te bereiken klanten kunnen uw bedrijf te onderscheiden.

Appy Pie is gebouwd voor de bruikbaarheid. Je hoeft nooit de broncode toe te voegen. Echter, op deze nota, geavanceerde app makers kunnen niet de zorg voor de beperkte mate van maatwerk. Onze problemen met deze app maker komen in de manier van het verdelen van de app die je hebt opgebouwd. compatibiliteit applicatie winkel varieert sterk met elkaar tariefplan. Voor het kiezen van een plan, is het belangrijk om de kleine lettertjes te lezen. Anders waren we tevreden met de Gold plan om een ​​app te bouwen voor de meerderheid van de mobiele telefoon publiek.