app ontwerp bedrijven – Sourcebits App Ontwerp 2017 – Top Tens

Sourcebits biedt volledige mobiele en web design pakketten voor mobiele app design, marketing, strategie, ontwikkeling, marketing en beheer op lange termijn. Met de ontwerp-opties en ondersteuning voor elk platform, inclusief Windows Mobile, en responsieve web-projecten, Sourcebits is een oplossing als je er een app design bedrijf nodig hebt om alles te verwerken.

Een divers team maakt Sourcebits om apps voor meerdere platformen en besturingssystemen, zoals Blackberry, Windows Mobile, iOS en Android te ontwerpen. Hiermee kunt u uw app op elk platform of mobiel apparaat dat u wilt zetten. Sourcebits gebruikt Globo’s app ontwikkeling en distributie platform te ontwerpen, testen en lanceren apps over meerdere app stores.

Met de strategie opgenomen, kan de app design bedrijf u te helpen bij het maken van het oorspronkelijke plan voor uw app en bieden overleg en advies van een ervaren app design bedrijf om ervoor te zorgen dat uw app idee├źn haalbaar en nuttig voor de consument.

Gecombineerde ontwerp en ontwikkeling betekent dat Sourcebits zorgt voor de mobiele ontwerp en de back-end-integratie om alles wat je nodig hebt voor een kwaliteit app te bieden. Met zowel front-end en back-end design behandeld door hetzelfde bedrijf, uw app beschikt over goede gebruikerservaring en interface design, waardoor het eenvoudig te navigeren en te gebruiken. Marketing en analytics functies kunt u hetzelfde bedrijf inhuren voor marketing, tracking en het krijgen van uw app in de markt.

Met de volledige marketing en implementatie functies, kan de app design bedrijf de app bouwt voor u met succes gelanceerd en wordt gedownload op welke platforms u op te waarborgen. Hoewel niet nuttig voor bedrijven die hun eigen marketing team, deze functie maakt Sourcebits geschikt voor starters en nieuwe bedrijven die nog steeds hulp met alles wat nodig heeft.

Product lifecycle management betekent dat de mobiele design bedrijf blijft om samen met u na de lancering van de app om te werken, te verbeteren en de app te ondersteunen. Hierdoor kunt u ervoor zorgen dat uw klanten de beste prijzen; alle app-updates worden afgehandeld door de oorspronkelijke makers voor een optimaal resultaat, en uw app gaat om functies toe te voegen als je groeien als een bedrijf.

Met een verscheidenheid aan functies bedoeld om uw app ontwerp en het leven behandelen van start tot finish, Sourcebits biedt alles wat je nodig hebt in een bedrijf. Dit maakt het een geschikte optie voor starters, zaadbedrijven en gevestigde bedrijven die behoefte hebben aan een full-service app-ontwikkelaar.