aquarium benodigdheden – aquaria Direct

Aquaria Direct is een van de grootste online distributeurs van acryl aquaria en aquarium benodigdheden. Aangezien ze gespecialiseerd in zeewateraquaria, zullen u en uw guppies moet je winkelen richten voor de leveringen binnen de categorie Freshwater Producten. Hoewel niet uitgebreid, voldoende voorraden zorgen ervoor dat u deze site kan een one-stop-shop voor de basisbehoeften voor zowel water omgevingen. Echter, als je een zoutwater liefhebber bent, deze site is een belangrijke bron van zout water levert dat niet kan worden over het hoofd gezien. De enorme hoeveelheid zout water tanks moet in staat zijn om de behoeften van iedereen die op zoek op te zetten of hun waterige omgeving uit te breiden voldoen.

Overzicht

Sinds aquaria Direct bouwt de aquaria in hun winkel, ze hebben een handige lijst met aanvullende aquarium opties bij het bestellen van uw tank. Mocht u alleen een aquarium kit, ik telde bijna 100 afzonderlijke producten om u en uw vrienden in het water levende en snel en efficiënt te laten werken te krijgen. Een aparte categorie product toont een aantal boeken over zeewateraquaria, iets wat noodzakelijk is bij het starten om ervoor te zorgen uw tank begint en blijft gezond. Van calcium reactoren aquarium chillers aan koralen en levende rotsen, deze site heeft een volledige line-up van producten om uw zoutwater aquarium in voorraad hebben.

Op zoek naar iets specifieks? De zoekfunctie geeft resultaten met de verschillende categorieën van potentiële producten die u kunt beperken binnen de categorie of op prijs. Je hoeft alleen te houden van het verkleinen van het product rendement op prijs. Deze faciliteit is uitstekend bij het zoeken naar de juiste formaat (en duur) aquarium onder hun vele aan de grootte van uw portemonnee en de behoeften van uw vis te passen. Zoeken naar visvoer niet alleen resulteert in een aantal producten, maar sommige verstand richtlijnen om ervoor te zorgen dat u in het water levende vee krijgt de voedingswaarde van hun voedsel.

Fish Tanks Direct accepteert cheques, postwissels, bankoverschrijvingen en credit cards. Echter, je moet bekend zijn met de betaling opties. E-cadeaubonnen zijn inwisselbaar. De meeste Tenecor producten worden op bestelling gemaakt en kunnen niet worden geretourneerd of geannuleerd zodra de orde wordt gestart. Bestellingen worden bijgehouden door de verladers, en informatiebeveiliging lijkt adequaat door het gebruik van de McAfee Secure systeem dat dagelijks wordt getest.

Customer bevestiging van de producten of diensten van dit bedrijf ontbreekt op de site. Slechts één getuigenis werd gevonden, en er lijkt niet aan een faciliteit voor feedback van klanten over een product-by-product basis. En er is geen externe bron van de klanttevredenheid van een site als Bizrate. Het betekent niet dat de producten niet goed of dienst onaanvaardbaar; het betekent gewoon dat we hadden dat niveau van de steun niet te vinden.

Telefonische klantenservice is niet op gelijke voet met de concurrenten, maar is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, 09:00-18:00 Er is ook e-mail ondersteuning. Het is onduidelijk welke professioneel niveau van aquatische steun in vergelijking met andere online aquarium retailers we beoordeeld.

Over het algemeen, aquaria Direct is een goede bron voor aquarium benodigdheden, in het bijzonder zout water acryl aquaria.