art aanbod winkels – Rex Art 2017

Met meer dan 15.000 producten klaar voor verzending, Rex Kunst is een sterke concurrent onder de online kunst aanbod winkels. De winkel is in het bedrijfsleven sinds 1950, het vergaren van een trouwe aanhang in de creatieve gemeenschap. Net als de meeste van de kunst winkels in onze lineup, Rex Art biedt een uitstekende selectie van producten, variërend van acryl verf tot beeldhouwen gereedschappen. Echter, de site mist een aantal belangrijke functies die het nog gunstig zijn voor aspirant-kunstenaars, met inbegrip van een educatief centrum zou maken.

Overzicht

Rex Art’s product selectie is gebaseerd op de meest populaire producten die worden verkocht in elk medium. De kunst winkel biedt benodigdheden voor schilderen, tekenen, beeldhouwen en crafting. Het biedt ook een selectie van kunstenaar portefeuilles, alsmede apparatuur en meubilair op verschillende soorten ateliers outfit. Rex Art is ook gewijd aan het verstrekken van een reeks van eco-vriendelijke kunst levert online. Een unieke service die helpt Rex Art opvallen tussen de concurrentie is het feit dat als je een bepaald product op hun site niet kunt vinden, het bedrijf raadt u aan om rechtstreeks contact met hen, zodat ze het kunnen vinden voor u.

De website Rex kunst is zeer goed ontworpen en heeft de klant in het achterhoofd. U kunt bladeren door vraag of merk, of u kunt de sectie snelkoppelingen gebruiken om het item dat u zoekt te vinden. Elk product wordt ook correct geïndexeerd.

Als het gaat om extra website features, Rex Kunst is middelmatig. Er is een regelmatig bijgewerkte blog waar u meer over het bedrijf en speciale aanbiedingen en een verklarende woordenlijst van kunst termen die nuttig zijn voor beginnende kunstenaars kan worden kan leren. Buiten dat, heeft Rex Art biedt geen extra functies. Het opnemen van een educatief centrum met kunst tutorials en informatieve artikelen zou dienen om de site een bron te maken voor zowel amateurs als ervaren kunstenaars.

Rex Art heeft een uitgebreide support afdeling. De site heeft links naar Facebook, Twitter en een bijgewerkte blog met kortingen. Er is ook een bron sectie die e-mail, een valuta-omzetter, een kleur index en een verklarende woordenlijst van kunst termen bevat. De site heeft ook een gratis nummer dat beschikbaar is tijdens de normale kantooruren en een help sectie met een mailinglijst abonnement, veelgestelde vragen en een speciale afdeling voor internationale shoppers.

De kracht van deze site is een brede selectie en de aandacht voor de milieuvriendelijke shopper. Rex Art heeft ook een grote hulp sectie, maar haar site functies zijn minder dan stellair. Ongeacht, heeft deze kunst winkel zich gevestigd als een van de top kunst aanbod winkels als gevolg van zijn indrukwekkende product selectie.