audio converter software – Aiseesoft Audio Converter 2017

Aiseesoft Audio Converter heeft video-editing vaardigheden en audio omzetten mogelijkheden. U kunt deze software gebruiken om de audio-gegevens te extraheren uit videobestanden. Deze audio-converter software landt in de buurt van het midden van het peloton in onze line-up. Het biedt een groot aantal van dezelfde functies als onze top picks, maar niet helemaal bieden het bestand mogelijkheden als anderen in onze line-up.

Overzicht

Aiseesoft en een ander product in onze vergelijking, ANYMP4, zijn griezelig vergelijkbaar audio conversie programma’s. Ze bijna identieke gebruikersinterfaces en beide hebben het vermogen om videobestanden bijsnijden en effecten aan de video. Het belangrijkste verschil tussen de twee programma’s is dat Aiseesoft verenigbaar met minder audioformaten. In feite slechts twee converters in onze opstelling verenigbaar met minder bestandsformaten. Het kan echter audio converteren naar 14 verschillende formaten, die behoort tot de beste in onze line-up. Hoewel het is compatibel met 16 verschillende audioformaten, waren we niet in staat om cd’s te rippen naar de bibliotheek. Het is een teleurstelling als audio converters zijn niet in staat om audio-cd’s te lezen, omdat het comprimeren van cd’s is een belangrijk onderdeel van het creĆ«ren van opslag voor uw audio-bestanden op uw computer.

U kunt deze MP3 Converter gebruiken om de lengte van de video-bestanden en het toevoegen van effecten trimmen om de video om de kwaliteit te verbeteren. Er zijn weinig andere audio-converters die video-editing tools zoals Aiseesoft Audio Converter hebben. U kunt ook halen de audiodata van videoclips. We waren in staat om de audio-gegevens te extraheren uit al onze test video’s, die M4V, MOV, MP4, MPG en WMV-bestanden opgenomen.

Wanneer u het omzetten van uw audio, kunt u de bitrate en sample rate van het geconverteerde audiobestand wijzigen. U kunt ook het kanaal configuratie van het bestand naar mono, stereo of 5.1 stereo-configuraties te wijzigen. Dit betekent dat wanneer u uw audio op een 5.1 stereo-installatie luisteren, zullen specifieke frequenties worden gericht aan bepaalde luidsprekers.

Deze audio-video-omzetter is beschikbaar op zowel Mac en PC platforms. Er zijn twee opties voor de aankoop – een eenjarig abonnement of een vaste vergoeding voor permanente aankoop. De levensduur van de aankoop is slechts een paar dollars meer dan een jaar vergoeding.

Aiseesoft Audio Converter heeft zowel audio conversie en video-editing tools. We waren niet in staat om audio-cd’s rippen in het programma, maar we waren in staat om de audiodata video bestanden uit te pakken. Het is beschikbaar op zowel PC als Mac platforms. Als u op zoek bent naar een audio-converter, maar ook een programma met video-editing tools nodig heeft, kan Aiseesoft Audio Converter past bij uw behoeften.