audio converter software – FairStars Audio Converter 2017

FairStars Audio Converter is misschien wel de meest elementaire audio converter in onze line-up. Zijn grijze lay-out met vier lichtblauwe conversie knoppen boven de input bibliotheek en afspelen knoppen over de bodem is de volledige basis voor het programma. Maar de eenvoudige interface is bedrieglijk; deze MP3-converter heeft een behoorlijk aantal audio conversie mogelijkheden in vergelijking met de rest van onze lineup.

Overzicht

U kunt FairStars gebruiken om een ​​onbeperkt aantal bestanden tegelijkertijd, ook wel batch conversie. U kunt ook hop in het tabblad Opties op de interface om audiobestand parameters zoals bitrate en sample rate voor de audio u converteert aanpassen.

We misplaatste hoe lang elk programma nam om te zetten een 625MB wav-bestand naar beneden om een ​​26MB MP3-bestand. We vonden dat FairStars Audio Convert valt precies in het midden van het peloton in termen van conversie snelheid. Een snelle converter bespaart u tijd wanneer u het omzetten van een hele bibliotheek van bestanden en FairStars is voldoende snel in termen van het omzetten WAVs naar MP3’s. De conversie snelheid van andere bestanden zullen variëren.

We waren niet in staat om de audio-bestanden te importeren uit onze test CD met behulp van deze muziek converter. In staat zijn om audio-cd-bestanden te converteren naar kleinere bestanden is grote reden om zelf audio converter software. Het is teleurstellend dat we niet in staat waren import CDA-bestanden rechtstreeks in FairStars en is onderdeel van de reden waarom u een duik nemen in deze audio converter Gebruiksgemak leerjaar.

Sommige oudere audiobestanden van LP’s of cassettebandjes hebben merkbaar dalen in volume in vergelijking met cd’s of andere digitale media. Een voordeel dat FairStars over vele audio converters heeft, is dat het normaliseert (automatisch aanpast volumeniveaus) wanneer u audio-bestanden om te zetten. Slechts een handvol van de audio-converters we beoordeeld hebben normalisering functies.

We kwamen naar FairStars via e-mail en het bedrijf was snel te reageren op onze vragen. Hoewel er niet veel contact opties, de snelle reactie op onze e-mail is indicatief voor snel en behulpzaam klantenservice. De FAQ sectie op de website is ook uitgebreid en behulpzaam, als je een antwoord op een vraag snel nodig.

FairStars verliest wat terrein in onze line-up voor zijn onvermogen om CDA-bestanden te importeren, maar het heeft andere sterke audio omzetten kenmerken zoals automatische normalisatie. Het is ook compatibel met vele audio-bestandsformaten, zodat je niet zou moeten lopen in vele audio compatibiliteitsproblemen. FairStars is betaalbaar en de moeite waard voor het bestand compatibiliteit alleen.