audio converter software – Xilisoft Audio Converter 2017

Er zijn maar weinig audio-converters kunnen audio-cd’s rippen, audio extraheren gegevens van video’s en trim videobestanden. Xilisoft Audio Converter – onze Top Tien beoordelingen Silver Award winnaar – behandelt alle van die taken en nog wat. Deze audio-converter programma heeft meer omzetten van dapperheid dan iTunes, en, zoals iTunes, werkt op zowel Mac en PC platforms. Xilisoft is een solide oplossing voor uw audio behoeften conversie.

Makkelijk te gebruiken

Deze muziek converter is de gebruiker-vriendelijkste converter in onze line-up. Xilisoft biedt een ultra-intuïtieve indeling, maar maakt het ook mogelijk om audio om te zetten met een minimale inspanning. Het duurt slechts een paar klikken van de muis om de bitrate te veranderen, rippen audio-cd’s en audio converteren. We testten elk programma door het berekenen hoeveel stappen nodig waren om verschillende audio omzettingsprocessen bereiken en Xilisoft haalt onnodige stappen zodat omzetten audio is eenvoudig, eenvoudig en efficiënt.

Xilisoft was onze beste prestatie in onze eerste run van het testen, maar als het ging om ons dossier compressie tijd test, het was de meest underwhelming performer. Onze test was om de tijd hoe lang het duurde om een ​​625MB WAV-bestand naar een 26MB MP3-bestand te comprimeren. We testten elk muziek converter programma met dezelfde conversie instelling en dezelfde computer. Dit programma duurde 2: 53.5 seconden om onze test audio-bestand te comprimeren. De beste prestatie in onze line-up gerealiseerd dezelfde prestatie in 40 seconden. Xilisoft was de enige audio converter die meer dan twee minuten duurde om het bestand te converteren. Als je uiteindelijk het comprimeren van meerdere grote bestanden, zal het veel meer tijd in beslag nemen het comprimeren van bestanden met behulp van dit programma dan anderen in onze line-up.

Alle audio converters moet ten minste in staat om audio bestanden te converteren in batches en stel de sample rate en de bitrate van uw audio voordat u uw conversies te beginnen. Slechts een handvol van audio converters hebben normalisering mogelijkheden. Normalisatie voegt een bepaalde hoeveelheid gain om audio-bestanden om ze op de normale volume niveau te brengen. Deze functie kan handig zijn bij het omzetten van audio die werd genomen van oudere opnamen zoals lp’s en cassettes. Xilisoft is een van de weinige audio converters dat normalisatie-mogelijkheden heeft. Buiten dat, kunt u ook uw audio in- en uitfaden en andere effecten toe te voegen aan uw audio met behulp van dit programma.

Een van de voordelen van Xilisoft is de mogelijkheid om de audiodata extraheren uit videobestanden. We testten de mogelijkheid om audio-gegevens van M4V, MOV, MP4, MPG en WMV halen. Dit programma had geen problemen met het omzetten van een van deze formaten. Andere compatibele video-formaten zijn onder andere AVI, AVCHD, AVC, MKV en anderen.

Xilisoft heeft ook de mogelijkheid om audio-cd rippen recht in de converter bibliotheek. Alleen de top-presterende audio conversie programma’s waren in staat om al onze test video formaten om te zetten cd’s rippen en in de bibliotheek. Rippen van cd’s kan handig zijn als u een grote cd-collectie u wilt comprimeren, zodat het past op uw harde schijf.

Audio Conversion Attributen

Deze converter is compatibel met 18 verschillende audio-bestandsformaten en kan bestanden te converteren naar 16 verschillende output formaten. Dit is de tweede meest output formaten in onze line-up en geeft je een idee van bekering veelzijdigheid dit audioprogramma’s.

De Xilisoft website heeft een rubriek veelgestelde vragen en tutorial om je door het programma. De sectie Veelgestelde vragen is niet uitgebreid, maar is handig voor het beantwoorden van een handvol vragen die u zou kunnen hebben. U kunt het bedrijf bereiken via e-mail, maar er is niet een live chat optie of telefonische ondersteuning beschikbaar op de website. Xilisoft nam een ​​paar dagen om te reageren op onze vragen. Zij beantwoordden onze vragen grondig, het weergeven van een bevredigende ondersteuning.

U kunt de software gratis downloaden via de website van het bedrijf, maar de gratis versie heeft een drie-minuten beperkte conversie tijd. Als je volledig functioneel, onbeperkt conversie macht wilt, moet u de volledige versie van de software te kopen.

Xilisoft is een van de best presterende audio converters vindt. Het heeft de mogelijkheid om video te converteren naar audio-bestanden, audio rippen van cd’s en zelfs voeg wat effecten op de audio. De interface is eenvoudig te gebruiken, hoewel deze converter is trager dan alle anderen die we hebben getest. Deze software biedt meer conversie macht dan iTunes, en het beter presteert dan de meeste van de audio-converters die vandaag beschikbaar zijn.

Invoer uitvoer

Help en ondersteuning

Overzicht