auto stofzuiger – Dirt Devil Extreme Power 2017

Er zijn voordelen aan het kiezen van een draadloze model om uw auto vac, en de Dirt Devil Extreme Power Cordless is een goed voorbeeld van hoe ze samen kunnen komen. Onze Top Tien Beoordelingen Bronze Award winnaar heeft indrukwekkende zuigkracht, en je hoeft niet aan te sluiten op uw auto of de muur. U bent vrij om dit vacuüm overal mee naartoe nemen, en je zal altijd in staat zijn om zelfs de verste hoek van de grootste SUV te bereiken. Zoveel kan niet gezegd worden voor de eenheden die je hebt om aan te sluiten in een auto of een stopcontact.

stofzuigen Prestaties

De twee draadloze auto stofzuigers in onze line-up waren sterk in onze zuigkracht tests in staat om meer metalen schroeven houden dan al van de auto en de muur plug-in eenheden. Dit vacuüm was in staat om meer dan 6 ounces te houden. Dit slaat op één na alle van de vacuüm we beoordeeld. Het was ook concurrerend in de pick-up tests die we deden met granen, hondenhaar, vuil en knoflook skins, gemiddeld ongeveer zeven passes naar het tapijt en de autostoel schoon te herstellen. Dat is indrukwekkend, vooral wanneer een paar van de eenheden in onze vergelijking gemiddeld over 15 passeert. U kunt tijd besparen met een stofzuiger als deze die de zuigkracht om schoon te maken in slechts een paar vegen heeft. Dirt Devil Extreme Power worstelde sommigen op de wendbaarheid testen, want het is te omvangrijk onder stoelen te krijgen en er is geen slang tool.

Het hebben van een auto stofzuiger die accu wordt gevoed is zowel een zegen als een vloek. Het is heerlijk niet naar beneden te worden gebonden door elk type snoer bij het schoonmaken. Dit vacuüm kan gaan op uw road trip met u; Maar je weet nooit wanneer de batterij zal lopen in tussen de kosten. Als dat zo is, je nog steeds te maken met het vinden van een plek om te laden met een stopcontact. Ook de totale levensduur van de batterij is niet bekend. Het zal na verloop van tijd, en je weet nooit wanneer het zal stoppen met werken. Recht uit de doos, hoewel, het is krachtig en draagbaar.

Deze eenheid valt in het midden van het peloton voor de totale grootte en gewicht. Het was niet de kleinste en lichtste maar het moet relatief eenvoudig op te bergen in de meeste auto-stammen of onder een stoel te zijn.

Dit apparaat is eenvoudig te grijpen en gaan. Het heeft zelfs een spleetzuigmond en klein penseel ingebouwd. Dat is ongeveer het voor gereedschap, dat wel. Een beetje meer variatie zou leuk zijn voor verschillende soorten ruimten in uw auto. Veel concurrenten bieden een ruime nozzles, slangen en andere werktuigen voor het reinigen van verschillende soorten rommel. Er zijn niet veel opties met de Dirt Devil Extreme Power Cordless.

website van Dirt Devil’s is niet zo nuttig zijn voor het vinden van informatie over dit vacuüm. We hadden een aantal slepende vragen zelfs na het doornemen van de digitale versie van de handleiding. De garantie is geweldig, hoewel. Drie jaar is een lange tijd – het is de tweede langste garantie van de eenheden in onze auto stofzuiger reviews.

Draagbaarheid

De Dirt Devil Extreme Power is een effectieve auto stofzuiger die goed gepresteerd in onze tests. Zowel de flip-out nozzle en standaard vacuüm mond opgezogen brokken van granen en bereikte moeilijke plekken tussen de stoelen. Echter, het ontbreken van een slang betekent dat je niet in staat zijn om een ​​aantal lastige plekken te krijgen zoals onder het zadel. Ook is er geen weten wanneer de batterij uit zal geven – tussen de kosten en in het algemeen. Een beter dan gemiddelde garantie en de mogelijkheid om dit apparaat te gebruiken om het huis in aanvulling op uw auto te kunnen opwegen tegen de nadelen, hoewel, vooral als je vrij van snoeren te zijn.

Makkelijk te gebruiken

Help en ondersteuning

Overzicht