auto stofzuiger – Metro Vac N Go, 2017

De Metro Vac N Go is vergelijkbaar met zijn neef en onze winnaar Silver Award, de Metropolitan 12V. Terwijl ze op elkaar lijken, de Vac N Go heeft een harde mondstuk in plaats van een attachment slang. De Vac N Go komt ook met een borstel en brede nozzle attachment.

Overzicht

Er zijn veel macht achter de Vac N Go. Het is klein, met een gewicht van slechts 3 pond, maar is krachtig genoeg om achterover te leunen een beetje wanneer geactiveerd. Deze bevoegdheid is handig voor het opruimen van grote rotzooi, maar produceert ook een veel lawaai. Op 86 decibel, deze auto vacuüm is het hardst we beoordeeld.

De extra bijlagen pas komen bij het borstelen haren van huisdieren of het bereiken in smalle gebieden van uw auto. Echter, het is makkelijk om te beginnen stofzuigen zonder volledig te beveiligen van de stukken naar de auto vac. Tijdens een van onze tests, het mondstuk viel meerdere malen. Gelukkig bleek dit niet leiden tot meer rotzooi, maar het werd een probleem bij het manoeuvreren rond de auto.

De Metro Vac N Go opgezogen meeste geheel en gemalen graanproducten rond de auto. We waren in staat om het te passen in het kader van zetels van de auto en tussen de deur en stoelen met behulp van de spleetzuigmond. Hoewel het een beetje op hele stukken van graan verstikt, werden de stukken stootte in het vacuüm gemakkelijk.

Het duurde een gemiddelde van slechts vier passen om het schoonmaken van onze test materialen, waaronder vuil en knoflook skins. Onze resultaten tonen aan de Vac N Go had de moeilijkste tijd het oppakken van hondenhaar, maar in geslaagd om het te doen in minder gangen dan de meeste auto stofzuigers.

Hoewel deze auto vacuüm wordt geleverd met twee vacuüm zakken, moet je blijven zakken te kopen voor dit model. Steeds meer worden de vacuüm zakken uitfaden van conventionele en auto stofzuigers omwille van hun afval en de prijs.

Het enige contact informatie of ondersteuning beschikbaar is voor de Vac N Go is via de Metrovac website. Online kunt u vragen stellen via e-mail of op zoek naar de customer support telefoonnummer. In het geval dat de behoeften van de Vac N Go reparatie of vervanging, de auto vacuüm onder de garantie voor een volledig jaar.

De Metro Vac N Go is een kleine maar krachtige eenheid. Met zijn meerdere bijlagen en lichtgewicht body, kunt u de meeste van de kleine ruimtes schoon te maken in uw auto. Echter, er zijn een aantal ontwerpfouten in deze auto vac. De attachments zijn gevoelig voor vallen en je moet vacuüm zakken te kopen voor dit model nadat u de twee die zijn opgenomen te gebruiken.