auto subwoofer – JBL GTO Car Subwoofer 2017 – Top Tens

Gemaakt door Harman International, JBL heeft een van de beste auto subwoofer merken op de markt met de GTO-serie. Deze auto subwoofers zijn voorzien van een zeer gevoelig woofer met een uitstekende belastbaarheid, zodat u een veel lucht op een hoog niveau te duwen zonder het ervaren van schade aan uw subwoofer. Als u op zoek bent naar een subwoofer die uw komst aankondigt, zijn deze subwoofers zijn voor jou. Het maakt niet uit of je accurate bas of groot, donderende bas willen – de JBL GTO-serie van auto subwoofers presteert goed. Om deze redenen verdient de Top Tien Reviews Bronze Award voor de beste auto subwoofer.

Geluidskwaliteit

De JBL GTO auto subwoofers hebben een bijna perfecte geluidskwaliteit score van 95 procent. Er is weinig te klagen over de lage kant die het produceert. Het is accuraat en vol, zelfs wanneer u op de belastbaarheid tot het uiterste. Het toevoegen van deze naar uw auto audio vult de muziek en maakt het gevoel alsof je op een live concert, zelfs als je vliegt langs de snelweg bij 75 mph.

Onze enige kritiek op de audio is dat het niet zo diep als de beste auto subwoofer wel niet bereikt. Met een frequentiebereik dat 23Hz bereikt, het is zeker in staat te reproduceren diepere bas dan de meeste auto subwoofers zijn, maar het mist de kelder van het menselijk gehoor door 3 Hz. Dit kan belangrijk zijn als je vaak naar muziek luisteren zoals dubstep, house muziek of hip-hop, die vaak gebruik maken van elektronisch gecreëerd geluidsfrequenties die gemakkelijk bodem bij 20Hz.

Een van de beste eigenschappen van de JBL GTO auto subwoofers is de hoge gevoeligheid rating. Met 93dB gevoeligheid reizigers, de 12-inch car subwoofer is een van de meest efficiënte subwoofers op de markt. Dit betekent dat als je zit 1 meter van de subwoofer en het gebruik van 1 watt van de macht, de sub produceert 93dB van volume output. Dit is belangrijk omdat elke 3dB stijging van de gevoeligheid betekent dat de subwoofer hoeft slechts de helft van de macht om dezelfde output te produceren. Ter vergelijking, als een gemiddelde subwoofer met een 87dB rating gebruikt 100 watt om een ​​bepaald volume te produceren, de GTO subwoofer zou hoeft alleen maar 25 watt.

Een van de nadelen aan de JBL GTO subwoofers is de continue belastbaarheid van 350 watt, die behoort tot de laagste. Echter, met zijn uitstekende gevoeligheid rating, je hoeft niet zo veel stroom nodig als je zou met andere subwoofers tot aanzienlijke uitvoer te krijgen. De 1400-Watt piekvermogen handling is een van de hoogste, wat betekent dat het een stuk meer vermogen kan verwerken in het kort pieken dan de meeste auto subwoofers. Als u de 10-inch subwoofer auto duwen om de 350 watt continu vermogen, heb je genoeg ruimte voor de song crescendo zonder zorgen over knippen.

Als u op zoek bent naar een scherpe en accurate low end, moet u de JBL GTO auto subwoofers in een verzegelde doos te installeren. Met een volume van 1 kubieke voet, de ideale verzegelde doos behuizing is een van de kleinste in onze line-up, waardoor dit een geweldige auto subwoofer maakt als je weinig ruimte hebt. De verzegelde doos omhulling zorgt de nauwkeurigste geluidsproductie omdat de interne druk en de buitenatmosfeer stabiliseert de woofer voor een minimale hoeveelheid beweging.

Vermogen rijeigenschappen

Echter, als je dat liever grote, punchy, donderende bas, moet u de JBL GTO subs in een behuizing met poorten installeren. De patrijspoort in de behuizing kan de woofer om vrijer te bewegen, want het is niet meer gestabiliseerd door de inwendige druk en de sfeer. Deze vrijheid van beweging maakt het mogelijk om de lucht heftiger punch, het creëren van de zware bas die je hoort in heavy metal. ideaal ported de behuizing van de GTO’s vereist 1,75 kubieke voet.

Elke JBL GTO subwoofer heeft een garantie van een jaar, dat is de industrie-standaard. Als u problemen of zorgen, is het gemakkelijk om hulp te ontvangen via de telefonische ondersteuning of e-mail. Een pagina met veelgestelde vragen is ook beschikbaar voor snelle antwoorden op gemeenschappelijke belangen.

De enige functie ontbreekt in de JBL ondersteuning is een gebruikersforum. Car audio-installaties kan worden grillig en gecompliceerd beproevingen. Gebruiker forums zijn een geweldige manier van het delen van ideeën en zorgen met andere JBL enthousiastelingen die u kunnen helpen de best mogelijke geluidskwaliteit te krijgen.

De JBL GTO auto subwoofers behoren tot de beste opties voor het invullen van de low-end frequenties van uw auto audio. De frequentie response niet naar beneden te reiken naar 20Hz, maar de audioweergave is uitstekend en de gevoeligheid is een van de hoogste ter beschikking.

Enclosure Specificaties

Help en ondersteuning

Overzicht