autoverhuur – Enterprise 2017

Enterprise Rent-A-Car is een auto huren dienst die een grote selectie van voertuigen biedt, een eenvoudige online verhuur systeem, geavanceerde klantenservice en een groot aantal functies. Omwille van zijn uitmuntendheid in deze gebieden en zijn superieure kwaliteit, hebben we gekozen als our Top Tien Gold Award winnaar voor online huren.

diensten

Hoewel Enterprise Rent-A-Car’s dienstenaanbod zijn niet zo boordevol functies als sommige andere diensten in onze line-up, het biedt wat de meerderheid van de klanten nodig hebben. Het biedt ook een aantal handige diensten die uniek zijn voor Enterprise zijn – zoals milieuvriendelijke hulp carpool en een innovatieve car-sharing service. Enterprise heeft ook opties voor gehandicapte bestuurders. U kunt de hand controles, spinner knoppen en pedaal extenders te vragen, maar het bedrijf vraagt ​​om twee werkdagen van tevoren aan de auto voor u bereiden. Er is geen lift voorzien van optie voor rolstoelen, echter.

Een van de beste eigenschappen van het bedrijf is haar inzet voor het milieu veroorzaakt. Naast het bieden van een breed scala van hybride auto’s, de dienst helpt u compenseren uw uitstoot. Bij het invullen van uw reservering, heeft u de mogelijkheid om een ​​uitstoot van broeikasgassen Offset Charge toe te voegen aan uw pakket. Deze optie kost $ 1,25, die gaat naar TerraPass om gecertificeerd te compenseren projecten die zich richten op het verwijderen van koolstof uit de atmosfeer te financieren. Enterprise past deze bijdragen dollar voor dollar tot $ 1 miljoen.

Een ander groen kenmerk is de carpool hulp programma genaamd carpool. Geen enkele andere auto huren biedt een programma als dit. U kunt reeds gevormde vanpools vinden of maak een van uw eigen. Vanpools bestaan ​​uit 7 tot 15 medewerkers die een maandelijkse vergoeding te betalen voor een Enterprise van verhuur. Omdat de groep maakt gebruik van slechts één voertuig wordt minder gas gebruikt en minder emissies vrijkomen in de lucht.

Enterprise heeft ook een unieke CarShare service, wat betekent dat u toegang tot Enterprise auto’s in de aangewezen locaties, zoals een campus, een corporate complex of het centrum. Dit is een geweldige service waarmee je gebruik maken van en betalen voor alleen de uren die u de auto nodig. Als je het ‘s nachts, kunt u plannen dat ook. U kunt ook de vooraf bepaalde tijd uit te breiden door middel van uw account als u, bijvoorbeeld, gevraagd de auto voor twee uur en dan besef je zult het nog twee uur nodig.

Bedrijven of particulieren die behoefte hebben aan een meer permanente oplossing voertuig kan helpen op de site Enterprise te vinden ook. U kunt auto’s die beschikbaar zijn om te kopen in uw omgeving te bladeren. De voertuigen worden ingedeeld in groepen van speciale aanbiedingen, aarde vriendelijkheid en een laag brandstofverbruik.

Soorten Rentals

U kunt GPS-navigatie-systemen toe te voegen aan uw woning reservering voor een extra vergoeding. U kunt ook het huren van peuter zetels aan besparen u de moeite van het sjouwen een op het vliegtuig met je mee op reis.

Enterprise heeft de breedste selectie van verhuur types van elke dienst die er zijn, met inbegrip van grote bestelwagens, pick-ups, bewegende vrachtwagens, luxe auto’s en hybrides. De meest ongewone huurauto de service biedt in beweging is en commercieel gebruik trucks. U kunt deze trucks huren per dag, week of maand. Als je niet zo veel te halen, kunt u een bestelwagen in plaats van een vrachtwagen huren.

De meeste huurauto diensten niet pickups als een huur-optie aan te bieden. Enterprise biedt kleinere pickups, zoals de Chevy Colorado en Dodge Dakota, evenals grotere modellen, zoals de Chevy Silverado en Ford F150.

De dienst geeft u ook de keuze van het ophalen en wegbrengen van de auto op verschillende locaties. Dit is een leuke functie voor mensen die verhuizen of die naar huis rijden van de luchthaven. Enterprise is goed uitgerust om deze dienst te verlenen, met vestigingen in heel de VS en Canada in alle grote steden.

Als u uw woning nodig heeft voor een langere periode van tijd, dat is geen probleem. De maandelijkse huur plan biedt speciale tarieven, en de huurprijzen zijn licht verminderd per maand. Het plan is een geweldig alternatief voor het leasen van een auto, omdat je op elk gewenst moment kunt annuleren zonder boete. U kunt ook een extra bestuurder toe te voegen zonder extra kosten met dit plan, en u kunt auto’s gratis te wisselen. Dit plan omvat ook 24 uur per dag hulp bij pech onderweg.

Het eerste wat je opvalt als je de Enterprise verhuur site te bezoeken is hoe eenvoudig het is. Er zijn geen knipperende advertenties, Google-advertenties of irritant verkooppraatjes. De site is fantastisch no-nonsense.

Makkelijk te gebruiken

De huurauto reserveren tool wordt duidelijk zichtbaar op de homepage, niet verborgen achter marketing gimmicks of verkooppraatjes. Je zou denken dat dit gezond verstand, maar het is niet zo gebruikelijk als men ook mag denken.

Een andere leuke feature dat het gezond verstand zou moeten zijn, maar is niet altijd, is dat de website is meertalig. Sinds Enterprise heeft locaties in meerdere landen, dit is logisch, maar niet alle verhuurders maken het gemakkelijk voor de landen die zij dienen die niet Engels sprekende. De site biedt een eenvoudige oplossing in de vorm van een dropdown menu. U kunt de site te bekijken in het Frans, Spaans, Engels of Nederlands. Het menu locaties is ook nuttig en makkelijk te navigeren, met een hulpmiddel om de huurprijzen op verschillende locaties te controleren.

Help en ondersteuning

Enterprise biedt hulp bij pech onderweg en verzekeringspakketten. U kunt de hulp pakket berm toe te voegen aan je online boekingen bij de vestiging of op enig moment om de huur ticket. De hulp bij pech onderweg kunnen helpen met een lekke band, jump-start, lockout service, belangrijkste vervanging en zelfs brandstoftoevoer als je geen gas.

Wanneer u de reservering online te beginnen, krijg je andere verzekering opties die u zich kunt aanmelden voor online. Enterprise heeft een geweldige algehele klantenservice. Vanaf het centraal contact pagina kunt u typen in zoekwoorden en antwoorden te krijgen op vragen over elke dienst. U kunt een email sturen naar de klantenservice, en er zijn lijsten voor klantenondersteuning op verschillende locaties om antwoorden te krijgen op uw vragen.

Enterprise Rent-A-Car is een van de beste auto huren diensten op het web. Het heeft een betere selectie van de voertuigen, een gebruiksvriendelijke website design en een verbintenis tot eco-vriendelijke diensten die een andere auto huren ter plaatse te verslaan. Het biedt innovatieve diensten zoals een auto-aandelenoptieplan, en het heeft diensten in de Verenigde Staten, Canada en andere landen. Deze top autoverhuurbedrijf biedt vrijwel alle diensten die u nodig hebt op de weg.

Overzicht