autoverhuur – Hertz 2017

Hertz autoverhuur is geschikt voor een breed scala van mensen. Het biedt alle van de huur types die u nodig heeft, tal van extra’s, een website die is gemakkelijk te omzeilen en een overvloed aan customer support opties. Vanwege dit, het weg reed met een Silver Award our Top Tien voor autoverhuurbedrijven.

diensten

sterke punt van Hertz is hoe klantgericht is. Het maakt het gemakkelijk om een ​​auto te huren met speciale functies of add-ons. Zo kunnen mensen met een handicap gemakkelijk een auto die voldoet aan hun behoeften te boeken. Andere sites vereisen dat gehandicapte klanten bellen een klantenservice nummer van tevoren, zodat een geschikt voertuig kan worden gevonden of aangepast om ze aan te passen. Wanneer u een auto bestellen via deze dienst, kunt u aangeven of u links- of rechts-handbediening en of u een rolstoeltoegankelijke bus voor conciërgediensten tijdens de huurperiode proces nodig hebben. Elke partij heeft auto’s met u kunt huren zonder extra kosten en zonder voorafgaande kennisgeving de hand controls. Hertz vraagt ​​alleen dat je een vak voor de hand controle over het voertuig te controleren bij het invullen van het online formulier.

Een ander kenmerk dat uniek is voor deze dienst is de mogelijkheid om te huren verschillende maten van kinderzitjes. De meeste diensten bieden alleen dreumeszitting verhuur. Het bedrijf biedt vakantie voor kinderen jonger dan 20 pond, peuters die zijn 20 tot 40 pond en kinderen die zijn 40 tot 80 pond. Deze eenvoudige opties kan het leven van een reizende ouders veel gemakkelijker, omdat het alternatief is om de auto van je kinderzitje sjouwen langs.

Op de top van deze geweldige functies, moet deze dienst ook online check-in, zodat je niet hoeft om de lijnen op een huur bureau te bestrijden. Helaas is er geen carpool optie voor mensen die willen een auto of busje om te delen met collega’s voor een langere periode te huren, want er is met andere huren.

Als u wilt een auto te kopen in plaats van huren, kun je winkelen op de Hertz website met Rent2Buy sectie van de site. U kunt het jaar, model kiezen en hoe ver je bereid bent te rijden naar een auto te kopen. Zodra je dit hebt gedaan, de site laat zien wat er beschikbaar is. Informatie van de auto is voorzien van een afbeelding, de kilometerstand, het type motor, body stijl en waar de auto zich bevindt, samen met de dealer contact informatie.

Hertz heeft verschillende maten van auto’s en bestelwagens, evenals luxe, hybride en converteerbare modellen. Er zijn auto’s die vijf passagiers vervoeren en krijg bijna 50 mijl naar het gallon.

Soorten Rentals

Deze dienst heeft een beperkte selectie van pickups toegevoegd aan de vloot waaronder een vijfpersoons king cab pickup met een relatief klein bed dat kan worden gebruikt voor het verplaatsen. Hertz heeft geen commerciële vrachtwagens speciaal ontworpen voor het verplaatsen. Echter, er is een overvloed aan bestelwagens en SUV’s om uit te kiezen.

Hertz heeft een goed georganiseerde camping. Wanneer u de website opent, doet denken aan de all-maar-verouderd telefoon boeken die op onze voordeur gebruikt worden geplaatst, waarvan één reden waarom het voelt gedateerd kan zijn erg. Maar als je eenmaal voorbij dat, het is nogal een functionele en gebruiksvriendelijke website.

De reservering gereedschap en de navigatiebalk zijn duidelijk aangegeven op de homepage, en er is weinig rommel of gimmicks. Deze site heeft een zoekprogramma dat u kunt gebruiken om items snel en gemakkelijk vinden.

De locatie vinder heeft meer functies dan gemiddeld. U kunt zoeken naar verhuurlocaties op plaats, postcode of luchthaven, of u kunt een lijst van alle locaties te bladeren.

De service biedt geen online verzekeringen, berm pakketten bijstand of pendeldienst naar de luchthaven informatie, maar het biedt wel een geweldige service als je een vraag hebt. Als je hulp nodig hebt, kunt u de klantenservice e-mail of praten met een vertegenwoordiger in real time via de chatdienst of customer care lijn.

Een ding dat Hertz één van de beste autoverhuur bedrijven maakt die er is de aanpasbare opties. In termen van de huur types, heeft het niet zo veel mogelijkheden als andere top huren, maar de gebruiksvriendelijke website maakt het gemakkelijk om de juiste auto te vinden voor uw behoeften. Gehandicapte bestuurders hoeven niet weg van tevoren te reserveren, omdat Hertz vestigingen zijn uitgerust met hand-control auto’s. Ouders met jonge kinderen hebben veel autostoel opties en een brede selectie van gezinsvriendelijke voertuigen. U kunt ook hybriden en pick-ups te vinden. Voor zijn scala aan mogelijkheden en diensten, Hertz is een van de beste auto huren diensten vindt u hier.

Makkelijk te gebruiken

Help en ondersteuning

Overzicht