autoverhuur – Thrifty 2017

Thrifty Car Rental, een deel van de Dollar Thrifty Automotive Group, Inc., is een van de grootste autoverhuurbedrijven in de wereld, met meer dan 1.000 locaties in 70 landen. Het is niet verwonderlijk dat een service deze grote heeft een goed onderhouden auto huren site met een menigte van functies. Deze service is zo indrukwekkend dat het onze Top Tien Reviews Bronze Award is geland in onze vergelijking van de beste auto huren diensten op het web.

diensten

Hoewel het niet de meest diensten aan te bieden, is de dienstverlening Thrifty bieden echt schitteren. Dit is terug te vinden op de website van het bedrijf, die zowel behulpzaam en visueel aantrekkelijk, met een aantal unieke functies die het huren van een auto gemakkelijk. Eén van de unieke kenmerken van de website is het 360 rotatie. Voor bepaalde modellen kunt u kijken naar de auto vanuit alle hoeken, binnen en buiten. Hoewel dit niet echt een make-or-break-functie, het helpt je om te kiezen tussen twee modellen.

De Wild Card is een spannende functie die kan resulteren in een gratis upgrade. Bij het zoeken naar een auto, u geef uw locatie en de datum waarop u reist om te zien welke aanbiedingen beschikbaar zijn. Deze functie, die varieert in beschikbaarheid, zal willekeurig kiezen voor een auto voor u. De auto wordt gewaarborgd middelgrote of groter zijn, en de wagens krijgen een tarief dat lager is dan dat van een middelgrote auto. Het geluk van de loting is onderdeel van het plezier.

Zodra u de auto hebt beveiligd, kunt u deze laden met extra’s die u tijd bespaart, zoals peuter zetels, GPS-navigatie en vooraf betalen tol opties. Thrifty heeft een van de beste zakelijke verhuur programma’s, die kleine bedrijven huren, frequente reiziger verhuur en multi-maand pakketten omvat. Entertainment en productie bedrijven en de overheid vestigingen hebben zelfs hun eigen verhuur-pakket opties. Dit is niet een focus met de meeste auto huren diensten, die Thrifty een geweldige optie voor bedrijven die behoefte hebben aan een auto huren maakt.

Een van de weinige tekortkomingen op de site Thrifty is een online check-in optie. Deze optie laat je toe om in te checken huren met behulp van een laptop of smartphone en te voorkomen dat het gedoe van de huur toonbank.

Terwijl Thrifty heeft een grote selectie van voertuigen, heeft het niet bedrijfswagens speciaal ontworpen voor het verplaatsen. Het heeft bestelauto’s en pick-ups voor kleinere bewegingen. Een andere optie van het bedrijf selectie voertuig nog ontbreekt is hybride auto’s. Alleen Toyota Prius en Chrysler biobrandstof voertuigen beschikbaar zijn, en deze zijn zelden beschikbaar vanwege de hoge vraag. Het ontbreekt ook een milieu-programma, zoals een offset vergoeding voor de uitstoot van broeikasgassen.

Soorten Rentals

Afgezien van deze zwakke plekken, de totale selectie van de voertuigen op Thrifty is heel goed. Terwijl de hybride auto’s zijn moeilijk aan te komen, zuinige auto’s niet. Het bedrijf beweert dat 75 procent van de auto’s in haar vloot krijgt 26 mpg of beter. Dit betekent meer geld in je zak en minder gebruik van natuurlijke hulpbronnen.

U kunt auto’s huren op lange termijn als u en te kiezen voor een one-way huren als je wilt op te halen op één locatie en drop off ergens anders. De dienst heeft cabrio’s, luxe auto’s, SUV’s, en alle soorten van middelgrote en compacte auto’s.

De Thrifty website is schoon en gemakkelijk te gebruiken. In plaats van de minimalistische aanpak van enkele van de andere websites autoverhuur, wordt Thrifty’s webpagina boordevol informatie, maar een of andere manier alles ziet er netjes en opgeruimd.

U vult uw gegevens zodra je naar de homepage van de reservering gereedschap eenvoudig te gebruiken, of u kunt bladeren van de accommodatie door te kijken naar de smaakvolle diavoorstelling. Er zijn geen knipperende lampjes en uitroeptekens hier, dat is een welkome verrassing in vergelijking met andere autoverhuur. Het heeft ook een makkelijk te gebruiken locaties pagina.

De enige echte nadeel op de website van deze auto huren is het ontbreken van een zoekfunctie. Hoewel de site is gemakkelijk te navigeren, moet elke site een zoekprogramma voor als je niet wilt klikt u via de site om te zoeken naar iets specifieks hebben.

Thrifty Car Rental heeft geen live chat of een pendeldienst naar de luchthaven, maar het heeft wel een paar uitzonderlijke support opties die uitzonderlijk zijn. Haar best-rate garantie zorgt ervoor dat u een laag tarief. Als je een betere huurprijs van een concurrerende dienst te vinden, Thrifty overeenkomt met de prijs en trekt nog eens 10 procent.

Makkelijk te gebruiken

U kunt ook pick-up een verzekerings- of hulp bij pech onderweg pakket op de site, terwijl andere bedrijven maken je wacht tot je bij de verhuur balie.

Als u vragen hebt, kunt u contact opnemen met de klantendienst via e-mail of telefoon. Er is een gedeelte indienen op de website, maar het is niet zo eenvoudig als anderen.

Help en ondersteuning

Thrifty Car Rental is een goed ontworpen service die uw behoeften rekening houdt. Dankzij zijn prijs-match garantie, het is een kosteneffectieve service. De website is modern en heel gemakkelijk te gebruiken. Al met al is dit een van de beste auto huren.

Overzicht