av receiver – Harman Kardon AVR 2054

De Harman Kardon AVR 1710 is een zeer modern, maar niet toekomstbestendig, AV-receiver. Het biedt een uitzonderlijke connectiviteit in een slanke, mooie chassis dat kan de macht tot zeven luidsprekers en twee subwoofers.

Overzicht

De AVR 1710 heeft een aantal van de meest indrukwekkende audio specificaties die we hebben gezien in een AV-receiver en biedt de laagste totale harmonische vervorming (0,07%) van elke ontvanger we beoordeeld. Dit betekent dat het signaal dat komt uit de ontvanger is bijna identiek aan het signaal dat in gaat, die het mogelijk maakt uw luidsprekers om te schitteren.

Het kan ook een enorme 100 watt vermogen per kanaal, dat is meer dan genoeg kracht om zelfs de meest volume-hongerige music luisteraars te voldoen. Het decodeert Dolby en DTS-formaten, zodat je de meest filmische-film te bekijken mogelijk.

Deze AV-receiver heeft een ingebouwde Bluetooth, dat is de meest handige, gebruiksvriendelijke manier om draadloos audio te streamen naar de ontvanger van een smartphone of tablet. Het is ook Wi-Fi-enabled en geoptimaliseerd voor zowel AirPlay en DLNA. U kunt gemakkelijk muziek streamen vanaf je telefoon, tablet of desktop via een van deze protocollen.

Je bestuurt de ontvanger met behulp van de meegeleverde afstandsbediening of een app die u kunt downloaden voor je smartphone of tablet. U kunt bijna alle functionaliteit van de ontvanger te krijgen zonder daadwerkelijk aanraken.

Deze home theater receiver kan passeren 4K en 1080p video-signalen, zodat je het kunt gebruiken als een hub voor al uw input devices. U sluit gewoon uw gaming systeem, Blu-ray-speler, mediaspeler en alles wat je wilt direct in de ontvanger en sluit de ontvanger aan op de TV via de receiver HDMI-uitgang.

Zijn grootste zwakte is dat, in tegenstelling tot de beste AV-receivers, is er geen ondersteuning HDMI 2.0 en HDCP 2.2. Dit betekent dat het 4K video niet kan spelen met een framerate boven 24 fps of 4K video, die is HDCP 2.2 versleuteld, waardoor je het kan nodig zijn om in de toekomst. Het zal een verschil maken vandaag, maar in vijf jaar, dan heb je een ontvanger voor uw 4K-televisie die HDMI 2.0 en HDCP 2.2 ondersteunt wilt.

De Harman Kardon AVR 1710 is een van de betere AV-ontvangers die je kunt kopen. Het zal echter moeite hebben om de doorwerking van de toekomstige 4K-content, waardoor het meer van de oplossing op korte termijn.