av receiver – Sherwood R 2054

Noot van de redactie: Deze beoordeling is verwijderd uit onze side-by-side vergelijking, omdat het niet langer één van de top 10 product. De originele beoordeling is hieronder, maar kijk op onze huidige top 10 over AV receivers hier.

Overzicht

Sherwood R-serie AV-receivers zijn netwerk ingeschakeld en betaalbaar. De Sherwood R-807 is het nieuwste product uit deze serie. De geluidskwaliteit is goed, en terwijl er zeer weinig HDMI-poorten, vindt u vele andere nuttige poorten te vinden. Sommige grote video en netwerk functies maken uw ervaring leuker. De technische support heeft vele praktische diensten.

Hoewel dit home theater receiver levert een geweldige prestatie, is het niet meten met de hogere rating ontvangers we beoordeeld. Met dat uit de weg, de R-807 heeft goede geluidskwaliteit dankzij een hoge signaal-ruisverhouding van 98 dB en een relatief geringe vervorming van een procent. De 7.1-kanaals geluid systeem heeft een piekvermogen van 100 watt en continu vermogen dat 100 watt gelijk.

Drie HDMI-poorten is een nogal mager aanbod dat het aantal apparaten dat u kunt aansluiten op het systeem beperkt. De HDMI-uitgang brengt geluid van uw TV met behulp van dezelfde ingang kabel met een Audio Return Channel. Deze digitale receiver is uitgerust met moderne verbindingen, zoals USB, Ethernet en Wi-Fi Direct. Wi-Fi Direct verbindt de ontvanger op een draadloze telefoon, met of zonder een netwerkverbinding. Dit is de enige ontvanger beschikbaar met deze functie op dit moment.

Een setup microfoon kalibreert uw luidsprekersysteem. Dit apparaat kunt u ook het opzetten van luidsprekers in twee verschillende kamers. De legacy-poorten beschikbaar zijn onder andere composiet, optisch en coaxiaal, maar er zijn geen poorten voor component video. Een koptelefoonaansluiting en een AM / FM-radio zijn ook aanwezig in deze receiver.

De Sherwood R-807 heeft veel nuttige functies, zoals 3D-video compatibiliteit en 1080p video scaling. De meegeleverde netwerk media server toegang tot de digitale muziekbibliotheken van elke computer in uw thuisnetwerk en zorgt voor internet radio. Download een afstandsbediening app voor Android of iOS aan uw ontvanger te bedienen met behulp van een tablet of smartphone.

Sherwood biedt voldoende technische ondersteuning voor de R-serie met telefoon, e-mail en veelgestelde vragen. Een probleem is het gebrek aan een handleiding op hun website. De R-807 heeft een garantie van twee jaar.

De Sherwood R-807 biedt goede audioprestaties en een aantal unieke functies, zoals Wi-Fi Direct. Deze ontvanger heeft een kleine selectie van HDMI-poorten, maar tal van poorten voor oudere home theater randapparatuur. Het ontbreken van een online handleiding is teleurstellend, maar de twee jaar garantie is een leuke touch. Dit is een fijne AV-ontvanger heb je een kleinere, low-budget home theater.