Baby video-monitor – iBaby Monitor 2017

Video babyfoons algemeen eruit webcams, maar de iBaby M6 lijkt meer op een Star Wars droid. Als één van de weinige mobiele-gecontroleerde babyfoons, het is uniek in functionaliteit en design. Dit maakt het gemakkelijk in sommige opzichten, maar het roept vragen op andere terreinen.

Overzicht

In plaats van met inbegrip van een video-monitor, de iBaby gebruikt uw iOS- of Android-apparaat als de ouder unit. Van zijn mobiele app, kunt u de camera beweegt 110 graden verticaal en 360 graden horizontaal om u een volledige dekking van de kamer van uw baby te geven. U kunt ook HD-beelden en video’s op elke grote momenten te delen. Hoewel het heeft een goed bereik van de beweging, de monitor is gevoelig voor blinde vlekken. De ronde lichaam beperkt de camera als het naar beneden te kijken, waardoor dit bewaken van een slechte keuze voor wandmontage.

Voor een dergelijk complex babyfoon, de installatie is eenvoudig. Je moet gewoon de mobiele app te downloaden, dan is uw apparaat op de iBaby met een USB-connector die uw smartphone past. Eenmaal aangesloten, kan de iBaby video en audio naar uw telefoon. U, uw partner of een andere verzorger toegang tot video van de monitor van overal, zolang de iBaby verbindt met uw eigen Wi-Fi.

De camera op deze baby monitor heeft een resolutie van 1280 x 720 en een beeldsnelheid van 30 beelden per seconde om een ​​duidelijk beeld van uw kind te produceren. De iBaby M6 heeft een aantal extra functies die de beste baby video-monitoren bieden, zoals luchtvochtigheid en temperatuur monitoring van de babykamer, spraakopname en voorgeprogrammeerde slaapliedjes. U kunt kiezen uit verschillende liedjes om uw baby te slapen of neem uw eigen verhalen en begroetingen voor uw kind te kalmeren.

Wanneer de video-monitor detecteert weinig licht, schakelt naar nachtzicht automatisch. De infrarood lampen zijn effectief, maar zwak om te voorkomen dat het verstoren van uw slapende baby. We konden de details duidelijk te zien, maar de modi schakelen plotseling en kan u verrassen de eerste paar keer .; Hoewel het beeld duidelijk wordt, is er een lichte vertraging wanneer de camera of uw kind beweegt. Dit lijkt een gemeenschappelijk probleem zijn, zelfs wanneer de monitor zit naast uw huis router. Gelukkig, is de vertraging niet te registreren als u video’s opnemen of snap foto’s van uw baby.

De iBaby M6 ziet er geweldig uit en heeft vele extra’s, maar onze tests bleek een aantal ernstige problemen met de verbinding. De baby produceert geluidskwaliteit vergelijkbaar met die van een telefoongesprek, maar, zoals de video, een merkbare vertraging. We waren in staat om door middel van de baby unit om te praten, maar nooit het geluid van onze test telefoon gehoord. Noch luide noch zachte geluiden geregistreerd via de app, zelfs als het volume van de telefoon op hoog. Dit is een ernstig probleem, vooral als je kijkt naar je baby van buiten uw huis.

In het geval u vragen of connectiviteit kwesties zoals degene die we meegemaakt hebben, iBaby heeft verschillende middelen van bestaan. Er is in-app-ondersteuning, een pagina met veelgestelde vragen en een gebruikersforum beschikbaar op de website iBaby’s. Daarnaast kunt u telefonische ondersteuning te bellen of e-mail van een medewerker van de klantenservice met uw vragen of problemen.

De iBaby M6 is slickly ontworpen en stelt u in staat om uw kind te bekijken vanaf elke locatie met een Wi-Fi-verbinding. Echter, het niet audio te sturen naar de ouder-unit in onze tests, die enkele grote zorgen verhoogt. We waren niet in staat om eventuele ruis van de baby unit opgepikt horen, ondanks het volume wordt op hoog. Dit is een belangrijke kwestie zich bewust zijn van deze monitor.