Baby video-monitor – Levana Ayden 2017

De Levana Ayden is een eenvoudige babyfoon met een camera om uw baby te kijken in normale en weinig licht, terwijl ze slapen of spelen. Hoewel het offert een aantal handige functies voor deze eenvoud, dit maakt het een van de gemakkelijkste de baby video monitors te gebruiken ook.

Overzicht

In onze tests, de Levana Ayden babyfoon verdiende 80 procent voor gebruiksgemak. Het heeft minder functies dan sommige monitoren – bijvoorbeeld, kunt u geen foto’s van uw baby vast te leggen met het – maar dit bevrijdt de ouder-unit van onhandig controles. Uit de video-monitor, kunt u de instellingen van de camera te controleren en praat met uw baby. Afhankelijk van de muren of obstakels tussen de twee, kan het Ayden monitor en camera communiceren met meer dan 150 voet daartussen.

De video-monitor werkt het beste op zijn energiebesparende PEEP mode. Zodra je baby een piepgeluid maakt, de monitor wordt geactiveerd zodat u kunt zien wat er gebeurt in de kinderkamer. Door de beperking van de video-feed, deze functie geeft de Ayden een indrukwekkende levensduur van de batterij tot 48 uur. In onze test, we geactiveerd PEEP-modus om de twee uur om de batterij draaiende te houden en vond dat zelfs na acht uur, de Ayden had nog twee derde van zijn vermogen links.

De camera stuurt een 640 x 480-resolutie beeld tot 3,5-inch scherm van de ouders monitor. De monitor heeft een lagere resolutie dan de camera, waardoor fuzz en lichte vertraging in het beeld dat is vergelijkbaar met de oude webcams. U kunt uw baby te zien uit hun wieg, maar je kunt niet zien fijne details. Vanwege dit, de Ayden behaalde een 60 procent score voor videokwaliteit.

Voor weinig licht, het Ayden heeft infrarood-LED’s die laten zien tot 15 voet in het donker. De camera ontbreekt motoren om te pannen of kantelen, dus je moet kieskeurig over waar je het opzetten van de unit om ervoor te zorgen heb je een goed zicht te zijn. Hoewel je niet op afstand de camera kunt aanpassen, het Ayden heeft een 73-graden kijkhoek en een dubbele zoom om u een kijkje op je kleintje te geven.

De monitor beschikt over twee-weg communicatie, een gemeenschappelijke maar essentiƫle functie waarmee u door middel van de camera-unit om uw baby te spreken. De geluidskwaliteit aan beide uiteinden klinkt als die van een telefoongesprek. Er is wat gekraak en zoemen, maar de storing is mild. We waren in staat om geluiden van de baby-unit te horen, maar het volume laag was. Dit leverde het een 75 procent audio score in onze evaluatie.

De Levana Ayden heeft niet alle extra’s van de beste baby video-monitoren. Je kunt geen foto’s maken of video van uw baby te nemen van de camera-unit. Dat betekent niet dat de Ayden is volledig basic, dat wel. Deze video babyfoon meldt de temperatuur van de kamer van uw baby en bevat drie slaapliedjes om uw baby te helpen slapen. Het heeft ook een zachte nachtlampje dat is controleerbaar vanaf de ouder unit, zodat u kunt in- en uitschakelen zonder het invoeren van de kwekerij.

De monitor is onder garantie voor een jaar, en er zijn verschillende middelen van online in het geval u vragen hebt. Als u de meegeleverde gedrukte handleiding te verliezen, hebt u toegang tot een downloadbare PDF op de Levana website. Er zijn ook FAQ’s, video tutorials, live chat en e-mail aan medewerkers van de klantenservice te bereiken.

De Levana Ayden heeft minder functies dan de beste baby video-monitoren, maar dit maakt het makkelijker babyfoon te gebruiken. Je kunt niet de pan of kantelen van de camera op afstand of neem screenshots van je baby, maar de ouder-unit kunt u inzoomen en spelen slaapliedjes voor je baby en heeft een lange levensduur van de batterij. Het geluid en de videokwaliteit is modderig, maar je kunt nog steeds horen wanneer je baby hulp nodig heeft en ze te zien zonder al te veel moeite.