Baby video-monitor – Motorola Connect 2017

De Motorola Connect de baby video monitor biedt wat geen enkel ander beeldscherm in onze line-up kan: twee verschillende manieren om een ​​oogje op uw baby te houden. Het pakket omvat de camera en een ouder unit, maar het is ook voor Wi-Fi, zodat u uw smartphone of tablet kunt gebruiken als een monitor, samen met app Motorola’s. Echter, ondervonden we enkele problemen met deze monitor dat het moeilijk om te gebruiken.

Overzicht

Wanneer we dit toestel getest met de camera en de meegeleverde beeldscherm 30 voet afstand van elkaar, het beeld was duidelijk genoeg, maar er waren een paar problemen. Hoewel deze monitor is een van de grootste die we hebben getest op 4,3 inch, werd het uitzicht van de ruimte beperkt is in vergelijking met wat andere video babyfoons toonde ons. De microfoon is niet erg responsief, ook niet. We konden niet goed horen wat er gezegd werd op een normale conversatie volume over de monitor.

U kunt de camera op afstand te verplaatsen, waardoor de kleinere uitzicht op de kamer draaglijk maakt, omdat je van links naar rechts en kantel de camera om het te centreren op uw baby of andere delen van de kamer kan verschuiven. In onze tests, hoewel, vonden we dit toestel is het moeilijkste om te gebruiken in onze line-up. Nadat we de ouder-monitor volledig is opgeladen, het duurde een lange tijd om aan te zetten en af ​​te halen het signaal van de camera. Dit gebeurde meerdere keren. We hebben ook grote vertragingen in beeld en geluid relais als we de camera in een kamer op de bovenverdieping en de ouder unit getest in een kamer beneden. De verbinding, eenmaal vastgesteld, was redelijk, en we slechts af en toe het signaal tussen de twee verloren.

De levensduur van de batterij van de monitor was ongeveer negen uur in onze test, maar storingen veroorzaakt het apparaat om het signaal te verliezen op keer. We testten ook het bereik binnenshuis, en het was alleen in staat om een ​​afstand van 100 voet tussen de monitor en de camera te bereiken voordat we degradatie opgemerkt in beeld en geluid.

U kunt de temperatuur in het kinderdagverblijf van uw baby van de bovenliggende eenheid of uw mobiele apparaat te controleren, en u kunt kiezen uit een van de vijf opgenomen slaapliedjes die spelen van de camera om de baby te kalmeren om te slapen. Net als alle van de beste baby video-monitoren, de Motorola Connect kunt u om uw baby te praten via de monitor.

De video babyfoon is voorzien van een garantie van een jaar om defecten in het apparaat te dekken, en u kunt contact opnemen met de klantenservice via e-mail of telefoon. U vindt er ook een handleiding voor probleemoplossing en een digitale kopie van de handleiding op de website van Motorola’s.

Hoewel we een aantal problemen ondervonden toen we de Motorola Connect getest, zodra de camera is aangesloten, is het een gemakkelijke baby’s video monitoren in het algemeen. Je hebt toegevoegd veelzijdigheid met deze bundel als gevolg van de mogelijkheid om Wi-Fi en uw smartphone of tablet te gebruiken.