Baby video-monitor – Snug 2017

Video babyfoons zijn handig rond het huis, maar de meeste hebben een beperkt bereik beperkt tot uw huis. Om dit te bestrijden, de Snug Monitor vervangt de video-monitor van soortgelijke modellen met uw eigen smartphone. Met de live stream door de Snug app, kunt u kijken naar uw kleintje door de camera thuis van ver weg. Dit maakt het een handige kindje video monitor, hoewel de video en audio kwaliteit zijn niet de beste.

Overzicht

Setup voor de Snug Monitor is een snel proces. U hoeft alleen uw Wi-Fi en mobiele app te sluiten op de Snug camera aan de slag. Exclusief de telefoon, alle materialen die u nodig hebt komen met de babyfoon. De Ethernet-kabel in de doos verbindt de camera rechtstreeks aan LAN stopcontact van uw router. Na de installatie je de QR-codes voor iOS of Android-apparaten te gebruiken op het vak aan de app te sluiten op de camera. In onze tests, we hielden de Snug gehecht aan onze router om de beste video en audio-aansluiting te garanderen. Zelfs met deze voorzorgsmaatregelen, ervaren we een vertraging in de video en audio feed.

Vanuit uw telefoon, kunt u de richting van de camera-unit te besturen door met horizontaal of verticaal. minor image camera-unit van de Snug geproduceerde achterstand in onze tests als het gepand en gekanteld. De video kwaliteit in de standaardmodus was duidelijk en scherp op de iPhone we gebruikten. U kunt de video verder te verbeteren in de HD-modus, maar de achterstand en beweging paden bleef toen we deze functie getest.

De videokwaliteit is verre van perfect, maar de Snug heeft een indrukwekkende night-vision range. Het gebruik van 10 infrarood LED’s met lichtsensoren, kan de camera te zien tot 10 meter of 32 voet, bij weinig licht instellingen. Dit is handig als u van plan om de Snug camera in de kinderkamer of speelkamer van uw baby te monteren. De LED’s zijn subtiel en zal je baby niet storen, waar u de camera.

De geluidskwaliteit van deze babyfoon is gemiddeld en klinkt als een telefoongesprek. We konden woorden te begrijpen en huilt duidelijk door beide eenheden. Maar zoals met de video-feed, ervaren we een kleine vertraging in het geluid van de baby en ouder eenheden. Dit leverde de monitor een 70 procent audio score.

Net als bij andere slimme babyfoons, kunt u video en foto’s te maken van je ouders unit met de Snug Monitor. Je kunt het niet eens met wat je direct vast te leggen vanuit de app, maar de camera-unit heeft een sleuf voor een 64GB SD-kaart op te halen wat u opneemt. Meerdere mensen kunnen kijken naar de dezelfde video-feed, zodat u, de oppas en uw echtgenoot kunnen allemaal kijken naar de baby tegen in of uit het huis. Andere gebruikers hoeven alleen de app, de QR-code en een smartphone om het te doen. Om een ​​veilige verbinding tot stand, kunt u een wachtwoord toe te voegen voor de video feed.

The Snug De camera is onder de garantie voor twee jaar. Als u contact wilt opnemen met de klantenservice, je beperkt tot het e-formulier op de website. Het bedrijf is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, dus er is geen telefoon service voor de Amerikaanse bewoners.

Uw telefoon gebruiken als video-monitor, de Snug Monitor stelt u in staat om uw baby te kijken vanuit huis of op het werk. De camera kan voeding leveren aan meerdere andere gebruikers, zoals uw echtgenoot of een babysitter, om de veiligheid van uw baby te zorgen. De video kwaliteit is goed in HD en de standaard modes, maar echt indrukwekkend functie van de camera is de 32-voet nachtzicht. U kunt geen beelden direct vanuit de app te delen zoals u dat met andere draadloze babyfoons, maar u kunt een SD-kaart gebruiken om te slaan en te delen wat je vast te leggen. De audio- en videokwaliteit niet zo goed zijn als die van de beste baby video-monitoren, maar de Snug Monitor anderszins eenvoudig te installeren en te gebruiken.