Baby wraps – vergelijking Baby Wraps

De Munchkin Jelly Bean omkeerbare Sling niet genieten van de roem en bekende naam status die vele andere draagdoeken opscheppen, misschien vanwege de smallere leeftijd of gebrek aan merk penetratie. Maar voor ouders van iets oudere baby’s en peuters, dit is een eenvoudige, ongecompliceerde draagdoek vervoerder.

Vaak worden draagdoeken vervaardigd uit een enkel stuk materiaal dat doorgelust een ring of geknikt bij de schouder. De Munchkin Jelly Bean omkeerbare sling is plaats ontworpen als een buis die je vouwen in zichzelf om twee lagen te creƫren. Je lichaam gaat door het midden van de buis, en de baby gaat in de zak door de gevouwen lagen. Er is geen koppelverkoop, looping, knikken of andere extra taken; gewoon de buis boven je hoofd, schuift baby in, en je bent klaar om te gaan!

Deze draagdoek is verkrijgbaar in twee maten; degene die je kiest zal worden gebaseerd op uw eigen lengte en bouwen, niet de grootte van uw kind. De Munchkin Jelly Bean is een strop aanbevolen voor baby’s leeftijd van vier tot 24 maanden, 18-35 pond. Omdat het kind moet in staat zijn om haar hoofd omhoog houden, terwijl in de draagdoek, moet u voorzichtig te zijn bij het gebruik van een slinger met pasgeborenen.

Aanbevolen dragen posities zijn de fundamentele heup of front carry, met uitzicht op in of uit, evenals een minder-common terug dragen voor baby’s van zes maanden en ouder. De rug dragen is een vrij unieke positie, en lijkt bijna alsof de baby is rijden stijl meeliften op je onderrug, onder je schouders.

Er zijn twee stof opties voor u om uit te kiezen, en elke optie is voorzien van een patroon kant en een effen kleur kant. Het enige wat je hoeft te doen is draaien de draagdoek binnen en van buiten naar uw favoriete kant weer te geven. De slinger is wasbaar in de machine, die elke ouder weet is een handige en vitaal eigenschap.

Instructies en veiligheid tips zijn beschikbaar in een boekje dat wordt geleverd met de draagzak. Het kan ook gedownload worden als PDF als je ooit verliest of misplaatst is. Elke carry positie heeft foto’s om het te begeleiden, hoewel ze worden afgedrukt in een lagere resolutie dan we zouden willen. Toch zijn de instructies zijn duidelijk, en de sectie veiligheidsmaatregelen is zeer gemakkelijk te begrijpen.