bagel snijmachines – Larien 2017

De Larien Commercial Bagel Biter 5400 is een eenvoudig snij mechanisme dat wordt gebruikt om bagels en andere soorten brood snijden. De tool is NSF gecertificeerd voor commercieel gebruik. Vanwege zijn duurzaamheid en snelle doorslijptijden, is het nuttig om een ​​aantal verschillende bedrijven.

De Larien Commercial Bagel Biter 5400 wordt gebruikt in scholen, restaurants en in de woning. Het mechanisme snijdt door de bagel met behulp van een guillotine actie, dus je krijgt twee zelfs sneetjes brood met elke snede. Door zijn kleine gestalte, het apparaat is draagbaar. Dit bagel mes is slechts 9 duim hoog met 7 inch breed, dus je kunt het op te slaan op een balie of in een kast. Dit model werkt het best met bagels dat 5 inch breed en 2 duim hoog zijn.

Dit mes is veilig en effectief bij het snijden van bagels. De veiligheid functies maken het veilig voor uw medewerkers en klanten de apparatuur te gebruiken. De broodsnijmachine is voorzien van een roestvrijstalen mes gemaakt van koolstofstaal en snijdt gelijkmatig in bagels. Het komt ook met een verwisselbaar mesje cartridge-systeem in het geval dat uw blade pauzes. Extra bladen worden apart verkocht.

Om blessures te voorkomen, de snijmachine is voorzien van een duidelijke bewaker, zodat u het blad kan kijken terwijl het snijdt door de bagel. Dit is een veilige bagel snijmachine, omdat de bewaker houdt uw handen uit de buurt van het mes als je snijden. De snijmachine heeft ook een solide basis voor een meer stabiele snede.

Bovendien, de bagel schaar heeft een hechtende coating die het zowel een aantrekkelijk uiterlijk geeft en vergemakkelijkt het reinigen. Het eigentijdse ontwerp is esthetisch voor elk type van dienst gebied. De kleuren van het apparaat zijn zwart en grijs aan het ontwerp neutraal te houden, zodat het een aanvulling op de meeste keukens.

Een ander voordeel van de Larien 5400 is dat het de vaatwasser, waardoor het gemakkelijk om snel te wassen. Er is geen noodzaak om individuele stukken demonteren en reinigen met de hand. De reservemes kunnen ook in de vaatwasmachine geplaatst.

De Larien Commercial Bagel Biter 5400 is gebruiksvriendelijk voor het snijden van bagels en andere soorten brood, en het product is mid-range prijs. Het komt volledig gemonteerd en bevat een vervanging mes, die het mogelijk maakt voor onmiddellijk gebruik en eenvoudig onderhoud.