bagel snijmachines – Prince Castle, 2017

De Prince Castle 970-A Bagel Saber is een bagel snijmachine gemaakt van roestvrij staal. Het snijdt gelijkmatig bagels en brood met meer precisie dan een mes. Het ligt plat op een teller voor stevige en veilige werking. Deze professionele, keuken-grade snijmachine is 10.75 inches lang en ligt plat op een counter of tafel ruimte. Een ingebouwde tabel stop voorkomt dat het apparaat beweegt. Dit zorgt voor een veilige en zelfs snijden wanneer het apparaat wordt gebruikt.

Roestvrij stalen constructie maakt de snijmachine ongeschikt voor de vaatwasser, maar het betekent ook dat het is duurzaam en zal in dienst blijven voor geruime tijd. Het schoonmaken van deze bagel snijder vereist warm, zeepsop en een nylon borstel te schrobben en reinigen van de snijmachine van de kruimels, resten of andere brood restjes.

Dit handbediende broodsnijmachine is een vaste eenheid, en het vereist geen andere dan bevestigen van de roestvrijstalen snijsamenstel. Als u vervanging messen nodig, website Prince Castle’s heeft ze beschikbaar voor aankoop. Hoewel de snijmachine is een solide eenheid, de fabrikant heeft een optionele Bagel Catcher. Het ontwerp van de catcher’s zorgt voor een bagel en brood helften te landen op een kleine lade als ze de snijmachine te verlaten.

De zwarte stabiliserende knop geeft je andere hand iets aan vast te houden terwijl je snijden. Dit zorgt ervoor dat beide handen ver van de snijbaan van het blad. In aanvulling op de stabilisator knop, wordt deze post voorzien van een beschermkap over de roestvrijstalen mes om je handen te beschermen tegen letsel.

Deze snijmachine is niet verstelbaar. Als de bagel of een stuk brood past niet in het toestel, is het niet veilig om te gebruiken met deze bagel snijmachine. Echter, de meeste normale grootte bagels en brood stukjes passen.

De Prince Castle 970-A Bagel Saber is een keuken-grade stuk van de apparatuur. Het heeft een veel hoger prijskaartje dan de meeste bagel snijmachines doen, omdat het is ontworpen voor een professionele keuken. De roestvrij stalen opbouw maakt het een veilige, stabiele en duurzame snijmachine.