bagel snijmachines – RSVP, 2017

De RSVP Bagel Mate snijmachine kunt u uw handen vrij van schade te houden terwijl u uw brood en bagels snijden. Dit item is compact en gemakkelijk op te slaan op uw aanrecht in de keuken. Het beschikt over een rode, ovale container die uw bagel op zijn plaats houdt, maar dit snijmachine omvat niet een gekarteld broodmes of blade, zodat je nodig hebt om je eigen te bieden. Zodra u uw brood product binnen te plaatsen, het apparaat blijft stevig op zijn plaats op het snijvlak met een anti-slip siliconen basis. De ruimte in het apparaat is groot genoeg voor elk type bagel, broodje, rol of andere grote brood punt.

Dit bagel mes is vaatwasmachinebestendig, maar het moet op het bovenste rek tijdens het reinigen cycli worden geplaatst. Hij weegt slechts 5,6 ounces, meet 5,5 inch in diameter en is BPA vrij, waardoor het een compact en niet-toxisch aanvulling op uw keuken benodigdheden. Nadat u uw bagel of brood in de houder te plaatsen, twee ringen omringen uw bagel om het stil te houden terwijl je knipt. Dit product functie kunt u uw bagels gelijkmatig gesneden elke keer voordat ze in de broodrooster of op je bord.

De rand van de bagel snijmachine strekt zich verder uit dan je bagel om uw handen volledig te beschermen tegen het blad van uw broodmes. De houder is gemaakt van polypropyleen, waardoor het bestand tegen corrosie en chemische schade. Dit materiaal is ook duurzaam en gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. De tool is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen, omdat het geen installatie of montage dan het plaatsen van uw bagel erin vereist.

Dit bagel snijmachine is een handige, veilige en gebruiksvriendelijke container om uw bagels zijn plaats te houden terwijl u ze snijden. De fabrikant biedt geen garantie of garantie, dus je kan het nodig zijn om het te vervangen als de plastic buitenkant scheuren of breuken. Dit product verkoopt in een lage prijsklasse, maar vereist een apart mes voor het snijden, zodat het niet als een all-in-een bagel snijmachine kwalificeren.