barcode label software – UPCTools 2017

UPCTools is eenvoudig barcode label software. Deze barcode generator creëert zes soorten streepjescodes. Ze zijn UPC-A, UPC-E, EAN-8, EAN-13, en Bookland ISSN.

Overzicht

De interface hulpprogramma is klein en eenvoudig. Het meet 6 duim door 4 inches op het scherm en kan niet worden uitgebreid. Het is bedoeld om barcodes te worden geplakt in een andere toepassing te genereren, al heb je de mogelijkheid om direct vanuit het hulpprogramma af te drukken. Deze barcode generator werkt binnen Windows-toepassingen, zoals databases, spreadsheets, tekstverwerkers en DTP-programma’s. Het is één van de slechts twee producten in onze ranking, die ook werken op Apple computers.

Het hulpprogramma werkt als een wizard om u te helpen barcodes afdrukken vanuit andere toepassingen. U selecteert het type barcode dat u wilt maken, de input van uw gegevens, een voorbeeld van het in de nut en kopieer en plak het in de software die u gebruikt, zoals Microsoft Excel of Access. Hij drukt op Windows-compatibele printers. Het ondersteunt alleen Engels.

U kunt lettertypen te gebruiken van een pull-down menu om UPC barcodes te creëren. U kunt de barcode grootte 59-146 punt grootte te veranderen in een andere pull-down menu. U kunt de barcode breedte veranderen, rustige zones en design barcodes in WYSIWYG.

Deze barcode software mist veel design tools, waaronder de mogelijkheid om tekst, kleur en vormen toe te voegen. Het mist een achtergrond raster optie en beeldbank. Het laat je barcodes te genereren alleen in de Amerikaanse standaard metingen, niet metrisch.

UPCTools heeft verschillende customer support opties. Er zijn PDF-gidsen om te helpen leren om de software te gebruiken. Er zijn ook online en video tutorials. E-mail en telefonische ondersteuning beschikbaar zijn, moet u persoonlijk contact nodig.

UPCTools barcode label software biedt een beperkt aantal barcodes uit te kiezen, en een beperkt aantal van design tools. Het is gemaakt om barcodes voor gebruik binnen Windows-software, zoals Excel en Access te genereren, maar het werkt ook op Mac-computers. Het wordt ondersteund door een aantal sterke customer support opties.