barcode software professional – Label Flow 2017

Label Flow biedt bijna alle van de in onze evaluatie van professionele barcode software features. Het is overvloed aan functies en tools verdiende de software derde plaats in onze ranking, en mijn goedkeuring.

Barcodes & RFID

Label Flow ontwerper, Jolly Technologies Inc., niet een professionele versie van Label Flow, alleen standaard, premier en lichte client bieden. We evalueerden de eerste versie, want het is het meest vergelijkbaar met andere professionele versies op onze line-up, maar niet in prijs.

Hoewel deze barcode generator software heeft een efficiënte functies en stappen om barcode labels te maken, is het lastig om te leren te gebruiken en kan het langer duren om te overmeesteren. U waarschijnlijk zal hebben om de 18 pagina’s PDF-handleiding te lezen om te leren om deze software, evenals de toegang andere ondersteunende materialen te gebruiken. Deze barcode generator software is niet intuïtief, maar wie vertrouwd is met andere barcode label software het makkelijker om te leren kan vinden. Het product verloren punten in ons usability categorie.

Deze professionele barcode software kunnen lineaire en 2D barcodes, en GS1 DataBars genereren. Er zijn meer dan 2500 label templates om u te helpen de industrie standaarden. U kunt ook uw eigen barcode label sjablonen. Label Flow bibliotheek van lineaire en 2D barcodes omvat Code 39, 93 en 128, Data Matrix, EAN en UPC codes, Australische Post, Postnet, Royal Mail en nog meer .; U kunt QR-codes, die gegevens, informatie en website links over producten coderen genereren. Ze werden voor het eerst gebruikt in de auto-industrie, maar zijn zwaar nu te vinden in advertenties en gedrukte publicaties. Label Flow Premier kunt u RFID-tags te creëren, om draadloos te volgen goederen via radiofrequente elektromagnetische velden. De tags typisch duurder dan barcode tracking.

Label Flow kunt u de datum en tijd velden toe te voegen aan uw labels als serialisatie. Het heeft label vergrendeling en wachtwoordbeveiliging om de integriteit van uw barcode label ontwerpen behouden. U kunt labels op ware grootte bekijken voordat u afdrukt, en track label geschiedenissen.

Deze professionele barcode software biedt een bibliotheek van compliance en risico symbolen en templates voor gemeenschappelijke labels. Het is geschikt voor gewone afdrukken van labels, zoals Avery en Zebra.

Compliance & Other Gereedschap

Aan de slag wizard leidt u door de stappen om de applicatie aan te sluiten op uw database en database-velden gebruiken om inhoud toe te voegen aan uw ontwerpen. Het helpt je een barcode label template te vinden en kies het aantal labels op een vel. Je moet om te gaan door de wizard elke keer dat u een nieuw label aan te maken.

Label Flow is actief in het Engels en 14 andere talen. Ze zijn voorzien van Fins, Frans, Duits, Grieks, Hebreeuws, Italiaans, Noors, Portugees, Spaans, Zweeds, Turks, Arabisch, Deens en Nederlands.

Deze barcode generator software is compatibel met standaard printers en databases. U kunt labels afdrukken vanuit CSV-bestanden, Microsoft Excel, Access en SQL server, Oracle, MySQL en andere soortgelijke toepassingen. Dit product ondersteunt inheemse printer talen, maar niet geschikt voor dubbelzijdig afdrukken.

Label Flow biedt alle standaard design tools en nog meer instrumenten dan die van de meeste producten in onze ranking. Dat is een reden waarom het staat in de top drie. Hiermee kunt u afbeeldingen en objecten toe te voegen aan uw labels, rechthoeken en vierkanten, cirkels, ellipsen, lijnen en tekst. Het heeft een rijke tekst ondersteuning en kleurverloop vult.

U kunt de groep, zoals afbeeldingen, barcodes en tekst objecten in één object en tekst en lettertypen aan te passen. U kunt gemakkelijk objecten uit te lijnen en draai ze.

Net als onze top twee producten, Label Flow biedt gratis ondersteuning voor zo lang als u eigenaar van de software. Het heeft een ingebouwde in de slag gids, die we raden je leest. Het bedrijf biedt online veelgestelde vragen, tutorials en video-opleiding.

Connectiviteit & Communicatie

Er is e-mail ondersteuning en u kunt een vertegenwoordiger telefonisch te bereiken, moet u persoonlijk contact wenst. Er is geen live chat.

Label Flow heeft veel sterke punten, met inbegrip van een volledige aanvulling van barcodes, sjablonen, design tools en ondersteuning. Het laat u elke barcode label, QR code of RFID-tag te ontwerpen en integreert met de meeste database-systemen en bestanden. Het is niet zo intuïtief als andere professionele barcode software en ga zo maar verliest punten voor de bruikbaarheid. Toch moet deze barcode generator software voldoen aan al uw barcode ontwerp behoeften.

Design tools

Help en ondersteuning

Overzicht