barcode software professional – Loftware Label Manager 2017

Loftware Label Manager biedt voldoende barcodes en compliance tools om barcodes te creëren voor elke sector. Deze professionele barcode software verbindt en integreert adequaat met de meeste databases en printers.

Overzicht

U kunt uiteenlopende soorten barcode waaronder lineaire, 2D, GS1 DataBars en QR-codes te creëren. Het omvat Code 128s, 39s, EAN, PDF417s en nog veel meer. Het laat je ook RFID-tags te maken. De interface kan in vier talen: Engels, Frans, Duits en Spaans. Veel concurrenten bieden tientallen talen. Loftware is gecertificeerd door GS1, een not-for-profit barcode normen vereniging gewijd aan de verbetering van de efficiëntie van de vraag en supply chains wereldwijd.

Deze professionele barcode software bevat een groot aantal naleving van labels en de industrie-standaard symbolen. U kunt het genereren van elke vorm van naleving label uw bedrijf nodig heeft en downloaden van extra naleving labels online. Dit product biedt serialisatie, label vergrendeling en wachtwoordbeveiliging. Het is een van de slechts vier professionele barcode software producten op onze line-up die dubbelzijdig afdrukken tegemoet te komen.

-interface Loftware Label Manager is eenvoudig en een beetje ouderwets, maar u kunt een barcode label in een kwestie van minuten te creëren. Bij het ontwerpen van barcode labels, kunt u afbeeldingen, tekst, alinea’s, dozen en lijnen toe te voegen. U kunt roteren en resize items, en schakel uitzicht van verticaal naar horizontaal met een simpele klik op een knop. U kunt ook labels u het ontwerpen draaien. Uitlijning, afstand en meting zijn eenvoudig met het gereedschap rooster gemaakt.

Je kunt geen cirkels of ellipsen te maken met deze professionele barcode software. Het ontbreekt rich text ondersteuning en een tool om groep barcodes en afbeeldingen in een enkel object. Er zijn ook geen verloopopvullingen.

Loftware biedt technische ondersteuning tegen een meerprijs. Sommige concurrenten bieden gratis ondersteuning voor altijd. U kunt de vertegenwoordigers van de klantenservice bereiken per telefoon en e-mail. Het bedrijf biedt online FAQ’s en tutorials, maar geen video’s. Er is geen live chat. Het bedrijf biedt wel training op locatie voor een vergoeding.

Loftware Label Manager is adequate professionele barcode software om de kwaliteit barcode labels te maken. Het verbindt met de meeste databases en printers en is geschikt voor standaard bestanden. Het wordt alleen aangeboden in vier talen en mist een paar design tools, inclusief de mogelijkheid om cirkels en ellipsen te maken, maar het moet omgaan met alle standaard barcode behoeften.