batterijlader – Energizer Recharge Snellader 2017

Energizer biedt een aantal unieke batterijladers die functies en tools om de levensstijl van een gebruiker te passen pronken. De Energizer Recharge Snellader, ook bekend als de Energizer Rechargeable 15-Minute Charger, is een uitstekende keuze voor mensen die veel onderweg. In tegenstelling tot de meeste andere acculaders, deze lader wordt geleverd met een auto-adapter die het mogelijk maakt uw batterijen lader aan het werk in de auto als je rijdt van plaats tot plaats – wat kan handiger? De geschatte oplaadtijd voor een tot twee AA-batterijen (2000 mAh) is 13 minuten. Drie tot vier AA-batterijen (2,450mAh) zal ongeveer 32 minuten duren om te laden. Deze accu lader is sneller dan alle andere lader vonden we, en hoewel de lader zelf is erg gevoelig, het is nog steeds een van de beste acculaders beschikbaar.

Kenmerken

Zoals hierboven genoemd, deze Energizer lader heeft de mogelijkheid om batterijen in ongeveer 13 minuten. Echter, de laadtijden zijn afhankelijk van het aantal en de grootte van de batterijen die u worden opgeladen. Er zijn vier 2,200mAh batterijen die bij de accu-oplader. De accu-oplader kan opladen 03:59 AA of AAA batterijen op elk moment. Het kan ook gelijktijdig AA- en AAA-batterijen op te laden, zodat u nog meer flexibiliteit en gemak.

Deze Energizer batterijen lader zal u een status van uw accu’s te geven via een LED-licht. Als het licht is een continu rood, weet je dat je batterijen worden opgeladen. Als het LED-lampje rood knippert, betekent dit dat de batterijen niet in de lader correct of zijn defect. Zodra het LED-lampje groen wordt, worden de batterijen opgeladen en klaar voor gebruik. U kunt de batterijen te verwijderen wanneer het licht groen wordt, maar Energizer stelt wachten nog 10 minuten, waarbij de batterijen uit de lader wanneer de LED lampje volledig uitgeschakeld. De extra 10 minuten geven de batterijen de tijd om af te koelen en zorgt ervoor dat u de maximale prestaties (levensduur en kwaliteit) mogelijk te ontvangen.

Net als de meerderheid van de acculaders, zijn er vier batterij compartimenten in de lader, zodat een maximum van vier batterijen kunnen worden opgeladen in een keer. In tegenstelling tot sommige batterijen opladers die vereisen dat u de batterijen in paren op te laden, deze kunt u een aantal batterijen op te laden in een tijd, dat is een groot ontwerp functie voor die momenten waarop je nodig hebt slechts een enkele batterij opgeladen. Het heeft wel een adapter waarmee u uw batterijen op te laden tijdens het rijden in de auto. Dit is een ultra-handige ontwerp functie.

De accu lader is enigszins omvangrijk en niet de meest geschikte te reizen; Maar we deze lader slaat wegwerpbatterijen tijdens vakantie. De lader is ENERGY STAR gecertificeerd en zal u helpen geld te besparen door hergebruik van uw batterijen in plaats van de aankoop van meer elke keer dat je camera dood gaat. Echter, als u op zoek bent naar een lithium batterij oplader, zich ervan bewust dat dit apparaat alleen NiMH oplaadbare batterijen op te laden.

We waren blij met de hulp en ondersteuning middelen die we via de Energizer website ontvangen. Daar kunt u alle keuzes en functies die zij hebben te bekijken voor verschillende laders. Aan de linkerkant van de webpagina is een link voor een zeer behulpzame pagina met veelgestelde vragen. Het biedt 24 veelgestelde vragen die specifiek betrekking hebben op oplaadbare batterijen en de accu-oplader. Dit was de meest nuttige pagina vonden we door middel van een fabrikant.

Ontwerp

Aan de onderkant van de pagina, ziet u de “Contact” link leidt naar een formulier dat u kunt invullen om te verzoeken dat zij contact met u opnemen via e-mail. Ze lijst ook een gratis nummer aan de rechterzijde van de pagina. We contacteerden ze om een ​​paar vragen te stellen met betrekking tot de 15-Minute Charger, en we kregen een antwoord binnen 24 uur. Ze aangepakt elk van onze vragen over de accu-oplader en waren zeer behulpzaam om ervoor te zorgen dat we waren blij met de respons die we kregen.

Over het algemeen vonden we de Energizer Recharge Snellader tot één van de top keuze batterijladers voor gebruikers die veel onderweg zijn. Zijn snelle oplaadtijd ongeslagen door een andere accu-oplader op de markt. De auto-adapter maakt het nog gemakkelijker en sluit de deal voor veel gebruikers. De lader is niet een LCD-scherm of een optie om je batterijen op te frissen, maar de snelheid en het gemak maken het een top keuze en een product dat we zijn blij om te adviseren.

Help en ondersteuning

Overzicht