bed en bad – Amazon Bed & Bath – Top Tens

Amazon is de plek om te gaan om alles wat je zou willen voor uw slaapkamer of badkamer.

Inventaris

Hun inventaris en de verscheidenheid van producten verbaasd ons. Het is duidelijk dat ze hebben de grootste selectie van accessoires van een website die er zijn. Zo hebben ze meer dan 63.064 lampen. Stel je voor!

Gewoon klikken via de website vind je allerlei dingen zien. We vonden een badmat gemaakt van met elkaar verbonden bloemen en een tandenborstel houder die eruit zag als een patch van lange rubber gras en enkele heel interessante uitziende douche organisatoren dat zagen eruit alsof ze waren uit de toekomst.

Wij willen alleen de site waren een beetje makkelijker te navigeren, maar dat betekent niet dat Amazon heeft geen geweldige functies op hun website. Hier zijn een paar van hun bijzondere kenmerken

Amazon’s inventaris was zo uitgebreid we waren ervan overtuigd dat ze zowat elke vorm van bed en bad gerelateerde item die je kunt bedenken. Ze zijn voorzien van producten 30-3 designers, dat is indrukwekkend.

Hun selectie van de weegschaal alleen ons verlaten sprakeloos. Er waren de soort die je ziet in het kantoor van de dokter en er was zelfs een die is ontworpen om u het gewicht van uw bagage te geven. En toen was er een verbazingwekkende collectie van weegschaal die zo modern ogende waren je had gedacht ze opstijgen en wegvliegen.

Kenmerken

Amazon heeft een interessante manier van het aanbieden van hun badkamer hardware en accessoires. In plaats van alleen het zien van een pagina met alle van hen (die onmogelijk omdat er zo veel was) zij een lijst van hen door het materiaal, zoals messing, brons, marmer, nikkel, tin, enz.

We waren een beetje teleurgesteld in het feit dat als je eenmaal het item dat u wilt en besluit dat u meer wilt weten over het product weten te vinden, sommige van de beschrijvingen die worden aangeboden zijn ernstig gebrek aan relevante informatie.

Al met al waren we erg onder de indruk poging van Amazon’s te laten shoppers weten wat andere klanten van de producten die ze hadden gekocht hadden gedacht. De aanbevelingen voelde zo persoonlijk dat het was alsof die naast andere shoppers waar u de items te koop kunnen bespreken. We hebben echt juichen inzet van Amazon om sociale media en voor het toestaan ​​van het winkelend publiek om hun eerlijke mening te geven over producten.

Een ander kenmerk we vonden was dat als een item is momenteel niet op voorraad, de shopper wordt onmiddellijk op de hoogte. Dit was zeer informatief en geeft aan dat Amazon heeft een verbintenis tot zijn klanten.

Een ding dat we zouden graag een verbetering te zien, is dat de zoom mogelijkheid op de foto’s is zeer beperkt. We hopen dat ze dat vast te stellen snel omdat ze zo veel fantastische producten.

Wij juichen Amazon voor het feit dat hun verkopen informatie, zodat duidelijk zichtbaar. En we vonden het doorzoeken van de afdeling voor kinderen was echt makkelijk door de vele criteria beschikbaar zijn, met inbegrip van kleuren, geslacht, thema’s, maten, etc.

Makkelijk te gebruiken

Het vinden van onze weg rond het terrein was makkelijk en het was in een handomdraai van en naar het bed en bad thuis pagina te gaan. Toch vonden we het bed en bad thuis pagina-indeling zo druk dat het storend te zijn. Op vele advertenties’s was het moeilijk te bepalen of de beschrijving ging met de afbeelding erboven of eronder. Bovendien, de meest gestelde vragen (FAQ’s) waren moeilijk te vinden.

Amazon’s support pagina is opgebouwd uit een kolossale hoeveelheid informatie, zo veel, dat we vonden het nutteloos. We waren ook verrast te ontdekken dat er veel beperkingen op wat werd aangeduid als een “gratis verzending” deal. Amazon biedt een dertig dagen terugkeerbeleid.

Ondersteuning

Toen we in vergelijking Amazon’s support afdeling met Target’s zagen we een groot verschil. Wij stellen voor dat Amazon selecteer een duidelijker, beter georganiseerde aanpak zinvol onderverdelingen. Op dit moment lijkt het erop dat Amazon gewoon probeert te veel dingen te doen met hun support afdeling in plaats van verkleinen de reikwijdte en tegemoet te komen aan de werkelijke behoeften van haar klanten.

Hoewel de website van Amazon’s heeft een paar gebreken, ons advies is om in te duiken en te beginnen rond te kijken. Hun ruime inventaris zal je bezig te houden en u zult ongetwijfeld iets wat je nodig hebt meteen te vinden. Het was alles wat we konden doen uit te blazen onze loonstrookjes op de schattige badkameraccessoires we bleven lopen over te houden.

Terwijl je er bent, neem alle van de verkoop, we waren echt onder de indruk van de mogelijke besparingen. En misschien nadat u een paar van hun producten hebt gekocht, zullen we uw mok te zien op een video review.

Om meer van de beste online bronnen bed en bad winkels te zien, verwijzen wij naar onze beoordelingen van Bed Bath & Beyond, Macy’s en Target.

Overzicht