bed en bad – BedBathstore

De BedBathstore heeft een leuke sfeer en we vonden hun bewegende afbeeldingen op de voorpagina. De slaapkamers en badkamers getoond zeker te stellen een aangename toon voor de website. De links naar de goederen waren vooraan in het midden waardoor het gemakkelijk om te vinden wat we zochten.

Inventaris

Zodra we het bed en bad secties van de BedBathstore website ingevoerd, was er een lange lijst van goede links die shoppers nuttig in het krijgen van wat ze nodig hebben te vinden. We vonden ook de handige en informatieve write-ups op de bodem van de secties, hoewel het lettertype was vrij klein. Deze punten geven shoppers advies over hoe u het vermeld op de pagina, dat wil zeggen producten, welke soorten informatie de shopper zou moeten kiezen uit degene die zou passen in hun huis te kopen.

Hoewel BedBathstore was een van de kleinere websites, we zagen een zeer grote verscheidenheid aan bed in een zak opties en een indrukwekkende selectie van thuis en bad verlichting.

BedBathstore biedt een zeer handige functie voor vellen, die de exacte afmetingen van de platen zijn.

Over het algemeen vonden we de BedBathstore om een ​​goede website biedt een aantal unieke bed en bad producten. Zo bieden ze een assortiment van sport-thema bladen, schil en stok applicaties, badjassen en slippers en een badkamer rekken.

We waren blij om te zien dat BedBathstore aangeboden cadeaubonnen, hoewel ze zijn alleen beschikbaar in vaste bedragen. Ze bieden ook gratis verzending op bestellingen die meer dan $ 99.

Kenmerken

Maar een van de opvallende kenmerken van BedBathstore is het feit dat ze accepteren Paypal, cadeaubonnen, controle van Google en postwissels. Ze hebben er echt outshined hun concurrenten in deze arena.

Voor retourzendingen, is er een 10% restocking fee die wordt opgeladen. En, helaas, als op een aantal van de andere websites, BedBathstore biedt geen gratis retourzending.

BedBathstore biedt een zeer goede selectie van thuis en bad verlichting, maar de producten zijn moeilijk te vinden, omdat de website de mogelijkheid om de lijsten te sorteren niet voorzien. We hopen dat ze van plan om een ​​soort optie in de toekomst uit te voeren.

We waren ook blij om te zien hoe gemakkelijk het was om al hun verkoop en specials te vinden. Bovendien, we hebben gemerkt dat de verkoop informatie was goed georganiseerd, het weergeven van de afwaarderingen prominent.

Helaas, we waren niet onder de indruk van het feit dat de beelden niet konden worden vergroot om de details van de producten te bekijken.

Ook al hebben we echt genoten van het navigeren in de BedBathstore website, een van de belangrijke onderdelen van de website was moeilijk te vinden en dat was de terugkeer sectie. Shoppers echt willen weten dat ze hun aankopen terug dus we hopen BedBathstore voegt een meer prominente link naar de terugkeer informatie.

Makkelijk te gebruiken

Bij het zoeken naar de terugkeer gedeelte, we hebben ook gemerkt dat er geen veelgestelde vraag sectie. De meeste andere websites aangeboden dit.

BedBathstore is een leuke site die een verscheidenheid van koopwaar biedt voor uw huis. Alles op de site is goed gepresenteerd en zorgt voor een positieve winkelervaring te bieden.

Ondersteuning

Wij raden u aan stoppen bij BedBathstore omdat hun website is logisch ingedeeld, gemakkelijk bevaarbare, en een aangename winkelervaring.

Voor meer van de beste bed en bad winkels online, zie Bed Bath & Beyond, Macy’s en Target.

Overzicht