best aangepaste laptop skins – LeftSkins

Skin is een big deal. Het is het grootste orgaan van het menselijk lichaam en onze eerste verdedigingslinie tegen de nasties vrij roaming op deurknoppen en tafelbladen over de hele wereld. Zonder onze huid, zouden we kwetsbaar voor elke kiem en virus dat op onze weg komt te zijn. Met dank aan diensten zoals LeftSkins, kunt u ook uw laptop beschermen tegen externe aanvallers met een aangepaste laptop huid van zijn eigen. Laptops zijn er in vele vormen en maten van deze dag, die problematisch kan zijn als je wilt nieuwe cover van uw laptop voor de huid-strak. Zorg ervoor dat een sjabloon passend bij uw machine beschikbaar is. LeftSkins biedt covers voor de volgende fabrikanten.

Overzicht

Naast het maken van aangepaste laptop skins, LeftSkins biedt ook aanpasbare sjablonen voor diverse MP3-speler skins, gaming apparaten, tablets en iPhones.

Aan de slag is eenvoudig genoeg, maar het werken met de eenvoudige hulpmiddelen kan lastig zijn. Bijvoorbeeld, kunt u alleen het formaat van een geüploade afbeelding door trekken op een van de hoeken, omdat de andere drie hoeken van het beeld zijn gereserveerd voor andere functies. Als u uw afbeelding vergroten of verkleinen, de positie van de linker bovenhoek op de gewenste locatie en krimpen de rechterbenedenhoek naar de juiste grootte. Het is een beetje desoriënterend, maar geen probleem voorbij resolutie. Er zijn richtlijnen voor verschillende laptop maten, dus je moet degene passend u kiest.

De rotate tool kan ook frustrerend zijn. Als u een afbeelding draaien en later besluit dat u wilt om het te herstellen in de oorspronkelijke staat, zal het gemakkelijker zijn om het te herladen. Het draaien van de afbeelding terug in de oorspronkelijke positie kan moeilijk zijn te bereiken met elke maatregel van precisie.

De clipart sectie is expansief. We liepen een zoekopdracht naar “honden” en de motor terug meer dan 100 verschillende beelden. Vaker wel dan niet, is de clip art overdreven en dom, maar er zijn een aantal goede ontwerpen begraven in er als je geneigd om een ​​aantal graven te doen zijn. U zult waarschijnlijk niet iets dat de kwaliteit van de premade huiden aangeboden in het reguliere gedeelte van de winkel te boven te vinden, maar u kunt de lay-out aan te passen zal zijn.

Deze aangepaste laptop Skin Creator biedt 282 lettertypen. U kunt ook de lettergrootte en de kleur te veranderen, en je kunt bepaalde effecten (gecategoriseerd als grenzen, schaduwen en effecten) van toepassing zijn. Als u nog steeds op zoek naar de tekstverwerker te worden beperkt, dan kunt u altijd gewoon maken de huid als een enkele afbeelding op je eigen computer.

Zorg ervoor dat je van de manier waarop uw ontwerp eruit ziet voordat u uw aankoop te doen; LeftSkins heeft geen terugkeerbeleid. Je wilt niet te worden overspoeld door een golf van koper wroeging wanneer je je realiseert dat de lage-resolutie van de heer Muffles is niet zo schattig op de laptop deksel zoals het was op uw monitor. Vermijd dit soort hartzeer door het oplossen van technische problemen die zich kunnen voordoen bij voorbaat. Leftskins biedt zowel telefoon en e-mail, samen met een handige FAQ sectie, om uw technische problemen te leggen om te rusten voordat ze gaan naar uw ontwerp te verwennen.