best beveiligde USB-drives – JumpDrive Secure II Plus 2017

Vanwege de relatief lage prijs, de JumpDrive Secure II Plus van Lexar Media, Inc is een veilig USB-station dat kan worden verontschuldigd voor het niet ondersteunen van de mogelijkheid om zelf na te veel mislukte pogingen om het wachtwoord te wissen. In aanvulling op de 4GB versie opgenomen in onze review, Lexar biedt de drive in 8GB, 16GB, 32GB en 64GB maten.

attributen

De rit hecht aan Windows of Mac via USB 2.0-poort. Lexar Media is de enige leverancier in onze beveiligde USB-evaluatie die de schijf lezen en disk-write snelheden onthoudt. De JumpDrive Secure II Plus is ook het enige product in onze review, dat zich niet zal wissen na te veel onjuiste inlogpogingen. De self-erase functie wordt mogelijk een gimmick zijn hoe dan ook als je bedenkt dat met een dergelijke krachtige encryptie, als iemand het wachtwoord niet heeft, de drive is nooit van plan om op te geven zijn geheimen. Niettemin, omdat het self-erase functie ontbeert, rangschikken we het achter de Data Traveler Vault Privacy Edition. Het is echter wel een verbetering van de Axiom EHP omdat, anders dan de Axiom EHP, het werkt met Macs en pc en is niet beperkt tot 32-bits versies van Windows.

Lexar Media biedt een beveiligde USB-drives, dat de biometrische vinger scannen benadering van veiligheid te nemen. Maar deze bijzondere aandrijving maakt gebruik van wachtwoorden en encryptie om de veiligheid te handhaven. De encryptie die het gebruikt is op hardware gebaseerde 256-bit AES (Advanced Encryption Standard), een standaard die zeker nooit kwetsbaar zijn tijdens de 21e eeuw zal worden. Lexar heeft niet de moeite om te valideren dat het product voldoet aan de Federal Information Processing Standard (FIPS), wat simpelweg betekent dat het niet de aandrijving kan verkopen aan overheidsdiensten en de gezondheidszorg en financiƫle instellingen die FIPS-gevalideerde geheugen apparaten vereisen te beschermen ontvangen genomen gevoelige gegevens. Als FIPS validatie is een vereiste, beschouwen onze beveiligde USB drive categorie winnaars, de IronKey Personal D200 en de Kanguru Defender Elite.

Lexar is voorzien van een ongewone eigenschap, een vermogen meter die beschikbare opslagruimte of de drive is aangesloten of losgekoppeld van de computer toont. Lexar ondersteunt ook de mogelijkheid om meerdere versleutelde kluizen met verschillende wachtwoorden te creƫren. Het station heeft een file shredder functie die bestanden verwijdert op een zodanige wijze dat ze nooit meer kunnen worden hersteld.

De aandrijving werkt op Windows en Mac. Lexar Media, Inc., biedt een garantie van twee jaar. Technische ondersteuning is beschikbaar via telefoon, online chat en e-mail.

De JumpDrive Secure II Plus biedt burgers met hetzelfde niveau van encryptie die overheden en militaire krachten te gebruiken en het werkt op PC en Mac’s gelijk. De prijs is verbazingwekkend laag als je kan accepteren dat het station zelf niet formatteren na een opeenvolging van onjuiste inlogpogingen. De verkoper is niet te publiceren-schijf te lezen of disk-write snelheden. Het heeft bijzondere eigenschappen zoals een capaciteitsmeter die aangeeft hoeveel opslagruimte beschikbaar is, ondersteuning voor meerdere versleutelde kluis (die elk een eigen wachtwoord), en een file shredder die zich ontdoet van bestanden zodanig dat zij kan nooit worden opgewekt.

Help en ondersteuning

Overzicht