best beveiligde USB-drives – Kanguru Defender Elite 2017

goedkeuring winnende Kanguru Defender Elite van Kanguru Solutions is een uiterst competitieve beveiligde USB-drive. De encryptie modules zullen niet worden gekraakt in je leven en de beveiligingsfuncties worden gevalideerd aan Federal Information Processing Standards (FIPS). De IronKey Personal D200 behaalt een iets hoger niveau van FIPS validatie en werkt op meer computerplatforms dan Kanguru. Net als de IronKey Personal D200, de Kanguru omvat bescherming tegen malware, dat is een reden om het te verkiezen boven de SanDisk Extreme Contour.

attributen

De Kanguru Defender Elite is een doordachte leverancier reactie op de massale inbreuken op de beveiliging die resulteerde toen flash drives zonder beveiliging voor het eerst verscheen. Flash drives snel verspreidden zich na hun debuut, omdat ze zijn kleiner, sneller en betrouwbaarder dan hun floppy disk alternatieven. Maar het is de flash drive vergroot opslagcapaciteit die al snel oogstte negatieve pers. Corporate and gouvernementele medewerkers begon misplacing grote aantallen vertrouwelijke bestanden op USB-sticks om ontdekt te worden en uitgebuit door dodgy opportunisten.

Bij wijze van contrast met IronKey, die ijverig pleit voor de encryptie / wachtwoord aanpak van USB-drives te beveiligen, Kanguru produceert beide soorten beveiligde USB-drives: encryptie / wachtwoord en biometrische vingerafdruk-scanapparaten. De Kanguru Defender Elite is een van Kanguru’s encryptie en / of wachtwoord thumb drive aanbod. Het debat tussen de twee belangrijkste security aanpak draait om de noodzaak voor bedrijven en de overheid beheerders in staat zijn om USB-stick gegevens te herstellen van apparaten achtergelaten door de werknemers die ontslag nemen of werden beëindigd. Een ander argument tegen vingerafdruk zekerheid is dat moet een bedrijf of overheid ooit nodig om de inhoud van een flash drive te onderzoeken, tenzij de gebruiker werkt, zal onderzoek worden gedwarsboomd. Voor gebruikers die niet zijn uitgegeven apparatuur door de werkgevers, biometrische schijven zijn zeer handig en misschien meer geschikt voor individuele gebruikers die niet verbonden zijn aan corporate of overheidsinstanties. Omdat biometrische authenticatie produceert soms valse negatieven, vingerafdruktsensortechnologie drives hebben vaak een secundaire middel van authenticatie van gebruikers, meestal een op software gebaseerde methode die een doelwit wordt voor de exploitatie van data crackers.

De Kanguru Defender Elite is verkrijgbaar in configuraties van 2 GB tot 128 GB. Zij hecht aan Windows-machines via USB 2.0-poort (achterwaarts compatibel met USB 1.1-poorten). Het is niet ontworpen om te werken met Mac of Linux machines. -Schijf te lezen snelheden variëren van 20 tot 33MB / s. Disk-write snelheden variëren van 10 tot 13MB / s. Kanguru biedt een remote management console om gebruikers in staat om wachtwoorden te beheren of om de gegevens van verloren of gestolen schijven te wissen, op afstand. Het product maakt het mogelijk een beperkt aantal ongeldige aanmeldingspogingen voordat deze automatisch worden alle gegevens gewist.

Encryptie is op hardware gebaseerde om dieven die random access geheugen van de computer kan ondervragen als encryptie en validatie ingeroepen software communicatie tussen de schijf en de computer te frustreren. Het niveau van encryptie is dezelfde 256-bit Advanced Encryption Standard (AES), die de Verenigde Staten National Security Agency (NSA) goedkeurt voor top secret gegevensbescherming.

cryptografische modules Kanguru worden geaccrediteerd Federal Information Processing Standards (FIPS PUB 140-2). Binnen FIPS 140-2, veiligheid implementatie Kanguru’s behaalt Beveiliging niveau 2, wat betekent dat de Kanguru heeft pick-resistente covers en de mogelijkheid om het bewijs van geknoei vertonen, zoals coatings en zeehonden die dieven onvermijdelijk zal breken wanneer ze proberen om de fysieke toegang krijgen de module. Op niveau 3, FIPS 140-2 is een beveiligde USB-schijf aan Level 2-eisen voor de bestendigheid tegen sabotage met tamper-detectie circuit dat automatisch alle data wissen als de covers worden overtreden overschrijden. De behuizing Kanguru product is waterdicht omdat het is gevuld met een epoxyverbinding. Pogingen om de epoxyverbinding zal de flash chip de gegevens te vernietigen en te verwijderen verwijderen. Hoewel Kanguru heeft gekozen Beveiliging Niveau 3 validatie niet te bereiken, bevat het product Niveau 3 functies.

Help en ondersteuning

Private sector leveranciers zoals Kanguru kunt kiezen uit 13 Cryptographic Module testen laboratoria die zijn geaccrediteerd door de National Voluntary Laboratory Accreditation Program. Succesvolle FIPS 140-2 standaard validatie laat leveranciers om overheidsdiensten en andere sectoren, zoals financiële en zorginstellingen om gevoelige maar niet-geclassificeerde informatie te beschermen leveren.

De Kanguru beveiligde USB-schijf wordt geleverd met een eenjarig abonnement op BitDefender Anti-Virus. De software is ingebouwd in het station om te controleren of het toestel niet kan worden gebruikt om virussen en malware vervoeren. De aandrijving dient als een draagbaar apparaat dat kan koppelen aan een pc die moet worden gecontroleerd op malware.

De Kanguru is alleen voor Windows-gebruikers. Kanguru Solutions heeft betrekking op het product met een garantie van drie jaar. Technische ondersteuning is per telefoon of webformulier.

De Kanguru is een van de best beveiligde USB-drives veruit. Het staat een beetje in de schaduw van de IronKey Personal D200, omdat de IronKey ondersteunt besturingssystemen in aanvulling op Windows en heeft Level 3 FIPS validatie ten opzichte van Kanguru’s Level 2. Kanguru en IronKey zijn uniek onder de concurrenten die we onderzocht voor het bereiken van FIPS kwalificaties en voor het verstrekken van antimalware software. Meer dan enige andere deelnemer, Kanguru is niet ver van de standaard van uitmuntendheid opgericht en onderhouden door IronKey.

Ondanks het bestaan ​​van uitstekende producten, zoals de beveiligde USB-drive van Kanguru, inbreuken op de beveiliging voortzetten. De Amerikaanse Transportation Security Agency verloren 100.000 werknemer records naar een onbeveiligde rijden. De afdeling US Veterans Affairs verloor de gegevens van 48.000 veteranen om een ​​niet-versleutelde schijf. De Nederlandse militairen verloren onbeveiligde USB sticks achtergelaten in een huurauto door een kapitein in de Nederlandse luchtmacht. Onder de documenten die op de ontbrekende apparaten waren strijd plannen voor de Nederlandse troepen en verkenningsmissie details. Als de gestolen en verloren apparaten uit de Kanguru Defender Elite productfamilie was geweest, zouden de gegevens nooit kwetsbaar voor uitbuiting te worden.

Overzicht