best cassette naar mp3 converters – Cassette to MP3 Converter, 2017

Cassette to MP3 Converter, gecreƫerd door Electro Brand en verkocht door The Sharper Image, maakt een verschijning in onze review van de beste cassette converters. Maar het brengt de achterhoede van onze side-by-side, omdat het produceert substandard audio en ontbreekt een aantal van de belangrijkste componenten die we zoeken in deze categorie.

Overzicht

Net als alle cassette naar MP3 converters we beoordeeld, dit product wordt geleverd met twee componenten: hardware en software. De hardware is een Walkman-stijl cassette speler met een micro-USB-poort waarmee u aan te sluiten op uw computer. Het komt ook met een kopie van Audacity, een gratis audio-opname / editing applicatie.

De overdracht proces is relatief eenvoudig: U plaatst de cassette die u wilt digitaliseren in het cassettedeck, sluit hem aan op uw computer, start Audacity, druk op de afspeelknop op de speler en klik op ‘record. ” Als de cassette speelt, Audacity vangt de audio.

Dit proces werkt goed voor zover het gaat. Maar het mist een aantal instrumenten dat gebruiksvriendelijker zou maken. Terwijl Audacity is een vrij nuttige toepassing in andere contexten, is het niet het optimale programma om cassettes. Het ontbreekt stap-voor-stap instructies voor het omzetten van cassettebandjes efficiƫnt. Het maakt ook niet automatisch tracks te scheiden; je hebt om jezelf te snijden nadat de opname is voltooid. De beste cassette naar MP3 converters worden geleverd met software die hun hardware componenten aan te vullen, niet generieke editing software die gebruikers zonder editing ervaring niet volledig begrijpen of weten hoe ze effectief te gebruiken.

Een andere tekortkoming is het feit dat de kwaliteit van de geconverteerde audio is de tweede-tarief. Dit is voornamelijk te wijten aan het feit dat de cassette deck speelt audio met een grotere snelheid dan het was opgenomen. Het resultaat is blikkerig, vervormd en hoog geluid. Sommige gebruikers in staat zijn om deze onvolkomenheden te vergeven, maar degenen die geluid van hoge kwaliteit te waarderen zal dit product onaanvaardbaar vinden.

Zowel de hardware- en softwarecomponenten van deze software zijn op zijn best middelmatig. Terwijl het u toestaat om uw cassettebandjes digitaliseren, Audacity leercurve is een beetje te hoog voor de meeste gebruikers, en de speler zelf produceert geen aanvaardbare geluidskwaliteit.