best vhs aan dvd converters – Hauppauge Video Capture 2017

Het volgende product op onze line-up is de Hauppauge Video Capture VHS naar DVD converter. We testten het apparaat met verschillende besturingssystemen en presteerde fatsoenlijk onder de meeste omstandigheden. We hebben lopen in een aantal problemen wanneer we de software in verband met het apparaat geïnstalleerd, en toen we probeerden om de problemen met de klantenservice op te lossen, de vertegenwoordigers spraken we met behandelden ons slecht.

Overzicht

Net als andere converters, het installeren van de benodigde drivers duurde bijna geen inspanning op alle. Na minder dan een minuut, waren we in staat om te gaan van het aansluiten van het apparaat in om het zijn klaar om onze VHS-banden omzetten naar DVD. Zoals hierboven vermeld, maar we hadden een veel moeite met de meegeleverde WinTV software, dus we gekozen om Windows Movie Maker te gebruiken in plaats. Dit maakte het conversieproces veel gemakkelijker.

In eerste instantie, toen we de meegeleverde software geïnstalleerd, had moeite te erkennen dat de converter was verbonden zijn. Het lijkt vreemd dat de software die bij het apparaat minder effectief dan andere toepassingen van derden werkt, maar de omvormer blijft functioneren, ook als u besluit om andere software te gebruiken.

Nadat we verwijderd en opnieuw de gehele applicatie op zowel onze XP en Vista machines, waren we in staat om de software te gebruiken zonder enige problemen. De opname was eenvoudig. We vonden vooral de screen capture optie die de WinTV app heeft. We waren niet in staat om rechtstreeks opnemen van een videorecorder op DVD met de Hauppauge Video Capture-apparaat, echter.

De Hauppauge Video Capture-apparaat werkte geweldig met de XP, Vista en Windows 7-besturingssystemen. We waren in staat om de Hauppauge video-opname-apparaat te gebruiken met al onze favoriete software. De Hauppauge Video Capture-apparaat zal ook auteursrechtelijk beschermd materiaal op te nemen.

De Hauppauge Video Capture apparaat wordt geleverd met DVD MovieFactory SE, maar laat je niet voor de gek houden, omdat deze software niet is bedoeld om video op te nemen met het Video Capture-apparaat. Ook al is er een optie in de software-applicatie om video vast te leggen, werkt het niet. Gebruik in plaats daarvan de WinTV software, die ook wordt meegeleverd met het product, of probeer een andere video capture software. De opname van de dubbele toepassingen is verwarrend, en we verloren ongeveer een uur proberen te maken van de meegeleverde software onze video vast te leggen voordat we belden de steunlijn, alleen te vinden dat het niet zou werken.

Nadat u het door de lange installatie en eventueel verwijderen en de toepassingen opnieuw installeren, zult u in staat om te vliegen door de overdracht van uw VHS-banden naar uw pc.

Er is een selectie van drivers beschikbaar op de website van de fabrikant. Samen met de drivers zijn een aantal gedetailleerde en ingewikkelde, instructies. Echter, er zijn geen veelgestelde vragen, gebruiker forums of online chat. Toen hadden we geen plaats meer in te schakelen voor advies, we belden de ondersteuning telefoonlijnen. Onze oproep werd snel beantwoord, maar de medewerker van de klantenservice was argumentatieve, zuchtte vaak en daagde ons op de kwaliteit van de kabels die we hadden gebruikt. Toen we opgehangen, in plaats van walgen, belden we terug, maar dan met een ander onbeleefd, ongeduldig medewerker van de klantenservice om te spreken. Tegen het einde van het telefoongesprek, waren we in staat om de software werkend te krijgen door het verwijderen en opnieuw installeren. Kortom, we hadden een zeer onaangename ervaring met de klantenservice van Hauppauge.

Terwijl de Hauppauge VHS naar DVD converter nuttig kan zijn, het ontbreken van de juiste software voor het vastleggen van uw video’s is ontmoedigend te nemen. Als je koopt dit apparaat, raden we het gebruik van dit product met Windows Movie Maker voor de beste vangst resultaat.