beste 3D-printers – Afinia H 2017

3D-printers zoals de Afinia H480 kunt u te produceren hoogwaardige producten vanuit je eigen huis. Dit Afinia 3D-printer kan kleine objecten in goede kwaliteit met behulp van zowel ABS en PLA af te drukken. Alles wat je nodig hebt is de meegeleverde USB-kabel om te beginnen – deze printer vereist geen montage.

Overzicht

Met een maximum drukformaat van 5,5 x 5,5 x 5,5 inch, kunt u alleen de productie van kleine 3D-ontwerpen en modellen. De afdruksnelheid is slechts 30 mm per seconde, dus, hoewel je moet geduldig wachten voor elke print, de Afinia H480 niet te veel beknibbelen op de kwaliteit. Druklaag hoogten, of de resolutie, kan liggen tussen 0,15 mm en 0,4 mm; de laatste is ongeveer de breedte van mooie cardstock papier.

3D-printen materialen voor de Afinia H480 omvatten zowel 1,75 mm ABS en PLA. Hoewel u generieke filament cartridges kunnen gebruiken, Afinia raadt u aan de speciaal gekalibreerd aan te schaffen. Er is slechts één printkop, zodat Veelkleurendrukpers ook niet mogelijk.

De behuizing van het Afinia H480 is stevig gepolijst staal met een bruin-rode afwerking dat het een gevoel van verfijning geeft. De printer weegt slechts 11 pond, dus het is licht genoeg om te bewegen rond uw huis of kantoor. Het is slechts 10 inches lang, wat betekent dat het niet veel ruimte in beslag op uw bureau.

Een nadeel van het ontwerp van deze 3D printer is het gebrek aan een behuizing. Om een ​​3D-printer om ABS te drukken, de plaat op te warmen – en het erg warm wordt. Je moet extra voorzichtig zijn bij het gebruik van deze printer, omdat het gemakkelijk kan worden voor kleine handjes te sluipen in en zichzelf te verbranden. Er zijn een paar veiligheidsinstructies in de handleiding om u te helpen de 3D-printer veilig te gebruiken.

Een voeding en USB-kabel worden meegeleverd in de doos. De USB-poort is de enige manier waarop de printer communiceert met uw computer, omdat de Afinia H480 is niet wireless-ready. Echter, de printer ondersteunt gedeeltelijke untethering. Als u een afdruktaak start, moet uw printer worden aangesloten op de printer. Na de afdruk al is gestart, kunt u uw computer los te koppelen en de druk zal blijven. Een scala aan hulpmiddelen zijn ook opgenomen met deze printer, zoals een plamuurmes, X-Acto mes, tang en pincet.

De Afinia H480 3D-printer heeft een jaar garantie op alle onderdelen. De website van het bedrijf, heeft telefoon en e-mail, maar geen forum of blog. Er zijn veelgestelde vragen, tutorials en handleidingen beschikbaar op de website voor een snelle browsen.

De Afinia H-serie 3D-printer is een van de weinige printers dat alles wat je nodig hebt voor 3D-printen zijn: printer software, een USB-kabel en hulpmiddelen die u kunt gebruiken zodra het afdrukken is voltooid. Er is geen veiligheid behuizing om je te beschermen tegen de verwarmde plaat of bewegende delen, dus zorg ervoor om extra voorzichtig te zijn.