beste 3D-printers – Airwolf AW3D HD 2017

De balans tussen snelheid en kwaliteit is een lastige, maar de Airwolf AW3D HD printer overbrugt de kloof. Zowel snel op zijn voeten en goed presterende, de AW3D HD beats uit vele andere 3D-printers voor de productie van het beste van beide werelden.

Overzicht

Afdrukken van uw 3D-ontwerpen op de AW3D HD is zeer snel en efficiënt. Snelheden kunnen oplopen tot 150 mm per seconde. Niet alleen kunt u snel afdrukken, kunt u ook afdrukken op grote schaal voor een consument-grade 3D-printer. Afdrukken kunnen zo groot zijn als 12 x 8 x 12 inch, die veel groter dan andere vergelijkbare 3D printers

3D printing filament voor de AW3D printer zijn universeel 3-mm ABS en PLA cartridges, die u direct kunt kopen van Airwolf of van een 3D-printer fabrikant. De AW3D HD is een head-printer, zodat uw modellen kan alleen afdrukken in één kleur per keer. Je moet ook zeker om regelmatig reinigen van de nozzle, zoals filament opbouwt loop van de tijd op de metalen stuk.

Recht uit de doos, wordt deze printer volledig gemonteerd en klaar om af te drukken. Gemaakt van acryl, deze stevige 3D-printer heeft een LCD-scherm en een verwarmd platform, zodat uw ABS prints zal niet kromtrekken. Het kalibreren van de 3D-printer is vrij eenvoudig, als de printer doet het meeste werk voor u. De afdruk bed warmt snel op en heeft een automatische instelling gebruiken. Echter, moet u een aantal handmatige aanpassingen te maken na het afdrukken van een paar modellen of als u de printer verplaatst. In het geval dat je in de problemen, de handleiding behandelt alle functies in grote diepte.

Samen met de AW3D HD, andere printer modellen zijn beschikbaar vanaf Airwolf. Het HDL is een alleen PLA printer en een betere waarde optie. De HDX kunt afdrukken met extra materialen die beschikbaar zijn vanaf Airwolf waaronder HIPS, polycarbonaat, nylon, flexibele filamenten en nog veel meer. De HD2X kan hetzelfde, maar met twee hoofden in plaats van één te doen. De HDR is de meest geavanceerde printer uit Airwolf en bevat een tablet voor volledige, ongebonden controle over uw printer en ontwerpen.

De MatterControl software en 3D-printer werken met zowel Windows als Mac-besturingssystemen, zodat u zich geen zorgen te maken over computer compatibiliteit. Om 3D-modellen jou zijn ontworpen afdrukken of van bestanden die je online vinden, kunt u de printer bestanden naar de micro SD-kaart en druk op de computer aansluit via de USB-kabel of op te slaan zonder de computer.

Inbegrepen bij de printer een netsnoer, USB-kabel, onderhoud gereedschap en een starter filament cartridge. De 3D-printing software MatterControl wordt geleverd met de AW3D HD, en het heeft genoeg functies en mogelijkheden om zelfs expert 3D modelers behagen. Het is goed ontworpen software met een eenvoudig navigatiesysteem.

Een handleiding en tutorials voor de AW3D zijn beschikbaar op de website van Airwolf, samen met een wiki, blog en de pagina met veelgestelde vragen voor al uw drukwerk vragen. Als onderdeel pauzes tijdens het eerste jaar, de AW3D onder de garantie valt, zodat u geen zorgen te maken over vast te zitten met een defecte printer. Contact opnemen met Airwolf is ook vrij gemakkelijk via e-mail of telefonische ondersteuning. We vonden dat al onze vragen snel en volledig werden beantwoord door ondersteunend personeel.

De AW3D HD printer is een grote capaciteit, quick-printing optie voor zowel thuis of op kantoor. Het LCD-scherm en makkelijk te navigeren interface maakt het gebruik van deze 3D-printer eenvoudig en leuk. U kunt de software gebruiken voor uw eigen creatieve ontwerpen of om af te drukken uit online model databases.