beste 3D-scanners – David 2017

Veel 3D-scanners maken gebruik van een dual laser scanning systeem om modellen van objecten vast te leggen. De DAVID SLS-2 gebruikt in plaats van een ander soort technologie die is gebaseerd op verlichting en een camerasysteem snel vastleggen scans ongelooflijke detailniveaus. Hoewel deze manier van scantechnologie is niet gebruikelijk onder consumenten-grade scanners, dit apparaat is niet alleen betaalbaar, maar vergelijkbaar met enterprise-grade apparaten.

Deze 3D-scanner imaging apparaat is uniek ten opzichte van andere vaste of draagbare scanapparaten vanwege zijn design. Er werken gestructureerd licht technologie, die nauwkeurige scanning in een kwestie van seconden zorgt. Door het gebruik van een industriële camera en video-projector gemonteerd op een geleiderail, het apparaat is in staat om een ​​model binnen enkele seconden te vangen en stuur het naar uw computer voor onmiddellijke bewerken. Deze 3D-scanner is draagbaar, zodat u een verscheidenheid van voorwerpen en oppervlakken kan scannen.

Het gebruik van de camera en projector zorgen voor nog grotere precisie scannen, zodat u detail naar 0,06 mm. De haalbare maasdichtheid van deze definitieniveau meer dan 1,2 miljoen vertices per scan, en deze inrichting is in staat om een ​​volledige scan in enkele seconden. Hoewel het slechts een scan van een enkele hoek vangt, kunt u scans vanuit verschillende richtingen te creëren en gebruik maken van de meegeleverde software uit te lijnen en smelten de scans in een 360-graden-model.

Deze scanner wordt geleverd met DAVID Pro Edition 3-software, die in staat van het bewerken OBJ, STL en PLY model bestanden die kunnen vervolgens naar andere software van derden voor verdere verwerking worden geëxporteerd is. De software zelf is zeer flexibel en schaalbaar en biedt een geïntegreerde 3D-viewer, zodat u snel de resultaten van een scan kunnen bekijken. De software ondersteunt andere scanners en, zoals laser scanning, en is ook compatibel met verschillende camera’s.

DAVID SLS 2 biedt een unieke en gedetailleerde methode voor de weergave van 3D-modellen. Het gebruik van gestructureerd licht scannen kunt u uitzonderlijke details vast te leggen zonder een lange wachttijd, terwijl de scan wordt verwerkt. Waar andere apparaten bieden een handige en compacte scanning ervaring, dit toestel blinkt uit in het bereiken ongelooflijke niveaus van detail door middel van opname-speed scannen.