beste 3D-scanners – IIDdscan 2017

De IIIDScan PrimeSense 3D-scanner maakt gebruik van een 3D-sensor voor het vastleggen van high-detail modellen van zowel de objecten en mensen. Hoewel deze scanner is niet zo bekend als andere eenheden, deze scanner is een, die een plaats bepaalt in de markt door het gebruik van de software en de PrimeSense 1,09 sensor. Elk van deze functies helpt bij het creëren van een positieve ervaring van de consument voor het vastleggen van 3D-modellen en hen voor te bereiden voor het afdrukken.

Deze scanner is ontworpen voor zowel handheld en stationair gebruik. Het wordt geleverd met een mini-statief voor eenvoudige stationaire vastleggen, hoewel de eenheid moet nog steeds worden op een computer via USB-kabel voor captures bevestigd. Dit apparaat is ideaal voor 3D-scanning van beide objecten en de mensen, het bereiken van een hoog niveau van detail door middel van de geïntegreerde software voor het scannen. Zodra een capture is voltooid, kunt u de afbeelding bewerken en samenvoegen het dan met andere vangt om een ​​afgewerkt model te maken.

De 3D-laserscanner maakt gebruik van de PrimeSense 1.09 close-range sensor snel vangt voeren. Dit apparaat kan zo dicht als een halve meter afstand of maximaal drie scannen, terwijl nog steeds zijn punt nauwkeurigheid tot 0,5 millimeter behoud. Het maakt gebruik van een vaste lens van de camera met een brandpuntsafstand van 3-6 millimeter. Dit zorgt ervoor dat het apparaat is in staat om beter concentreren op een object en verwijder eventuele vreemde achtergronden.

De 3D-scanner beeldsensor is ontworpen om driedimensionale beelden vast te leggen, maar met de ontvangen 4DDynamics scanner software, de sensor verandert in een volledig functionele scanner. De applicatie biedt duidelijke en intuïtieve instructies voor de ‘best practices’ bij het uitvoeren van scans. Als je kan een item, de sensor verwerkt onmiddellijk het beeld binnen enkele seconden voor een snelle gebruik en bewerken.

De IIIDScan PrimeSense 3D Scanner is een uniek apparaat door het gebruik van een 3D-beeldsensor. Door middel van de meegeleverde software, dit effectief maakt van de sensor in een volledig functionele 3D-scanner. Hierdoor kunt u hoge-resolutie modellen van objecten en personen vast te leggen met een ongelooflijke snelheid. Met behulp van de PrimeSense 1,09 sensor, kunt u zelfs een hoger niveau van detail en op hogere snelheden dan andere beschikbare scanners te bereiken.