beste all in one pc’s – Dell Inspiron 24, 2017

Er is niets mis met een pc die doet wat het beoogt te doen. Dell Inspiron 24 (7000-serie) heeft tot doel een eenvoudige all-in-one computer dat de meeste van de behoeften van uw familieleden ‘dient te zijn, en het doet dat. Maar het hoeft niet op te vallen in een of andere manier, zonder de selling points dat iemand aan de Inspiron halen over één van zijn concurrenten zou kunnen rijden.

Overzicht

Niets is belangrijker voor hoe een all-in-one voelt dan zijn monitor. De Inspiron 24-inch display is slechts gemiddeld, die dezelfde 1080p-resolutie die het meest van de competitie voert. Het heeft een generieke paar stereo speakers ingebouwd in het frame en mist een optische drive van welke aard ook, toch is het dikker en zwaarder dan een van zijn naaste concurrenten, met een gewicht van meer dan 20 pond.

Binnen het chassis rust een Intel i5-6300HQ processor. Deze chip is enige lichtpunt van de Inspiron’s, want het is relatief snel, hebben een PassMark score van 5757 verdiende – ruim boven de 5000-point basislijn we van moderne computers en een hoger verwacht dan een van de andere all-in-one desktops we beoordeeld in zijn prijsklasse.

Zo mooi als de CPU is, heeft Dell niet koppelen met een discrete grafische kaart, maar beperkt zich tot Intel’s geïntegreerde grafische mogelijkheden om de 1080p-monitor van stroom. Geïntegreerde graphics komen vaak voor in laptops en zelfs een aantal all-in-ones, maar de beste computers altijd installeren dedicated grafische kaarten van NVIDIA en AMD. Zonder dat de ene, kan de Inspiron 24 zelfs elementaire gaming, veel minder beeldbewerking of hoge-kwaliteit streaming niet aankan. Het is niet een deal breaker voor veel gezinnen, maar het is een teleurstelling.

Op de connectiviteit voorzijde, de Inspiron houdt zijn eigen. Vier USB 3.0-poorten kunt u elke moderne randapparatuur aan te sluiten op de computer, en nog eens twee USB 2.0-poorten zijn beschikbaar voor apparaten die de oudere standaard gebruiken. De meeste USB 2.0-apparaten werken op USB 3.0-poorten, maar een handvol niet, zodat de opname ervan kan van pas komen. Er zijn ook twee HDMI poorten op het systeem, een ingang en een uitgang. HDMI-ingangen zijn handig als je wilt aansluiten op een extern apparaat zoals een PlayStation of Blu-ray speler en de Inspiron gebruiken als een TV, terwijl de uitgangen zijn zeer geschikt voor het aansluiten van een extra monitor en het gebruik van meerdere schermen tegelijk.

Hier bij Top Ten Reviews, we zijn allemaal over vergelijkingen, en wanneer u de Dell Inspiron 24 te vergelijken met de concurrentie, is het gemakkelijk te zien waarom het blijft achter. Voor dezelfde prijs hoger op onze line-up, zijn er computers met dedicated grafische kaarten, een betere spreker opstellingen en meer USB-poorten. Ze zijn ook lichter en mooier om naar te kijken. Als je een lange tijd fan van Dell bent of u kunt de Inspiron op een korting te krijgen, zou het goed zijn de moeite waard, maar op volle prijs er is gewoon niet genoeg hier om ons te trekken.